Podznak Vaga

Osobe čiji je izračunati podznak Vaga, sledi prikaz u ovog podznaka u kombinaciji sa vašim znakom u horoskopu, prikazano dole.


Generalno Vage
su pravdoljubive, vole harmoniju red i mir. Vrlo su umiljate i drage. Vaga je temparamnenta, brzo plane i naljuti se ali i odljuti brzo. Vole raskoš i glamur, vole da uživaju u društvu uspešnih i poznatih ljudi. Vaga je veliki idealista, kroz život Vage vodi ambicija. Vagama jako pomaže intucija za savladavanje prepreka. Ove osobe karakteriše plemenitost, dobrota i ljubav. Vage jako vole umetnost i ona ih inspiriše.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas spiker za reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over  youtube explainer video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.

Podznak vaga u kombinaciji sa svakim od znakova horoskopa

OVAN – PODZNAK VAGA: Ljubazne osobe koje više-manje imaju karakteristike Ovna, ali im je mnogo važnije nego ostalima da pronađu osobu s kojom mogu provesti život. To im je toliko važno da čak gube interesovanje za sve ako ne mogu pronaći odgovarajućeg partnera. Ovnovi s podznakom Vage čak poseduju određenu dozu romantizma.

BIK – PODZNAK VAGA:  Za njega je estetika ispred svega. Sve mora biti lepo i na svom mestu. Ima veliku moć regeneracije.

BLIZANCI – PODZNAK VAGA: Šarmer s pokrićem. Prijatan za društvo, ali može biti nestalan. Sklon visokim zvanjima i školama višehg ranga. Odlično funkcioniše u diplomatiji i tamo gde se traži znanje stranih jezika.

RAK – PODZNAK VAGA: Posebna finoća kojoj je teško odoleti, no istovremeno ima i naglašene ambicije. Nedostaje mu volje da izvede stvari do kraja. Grozi se od grubosti i bahatosti nekih ljudi.

LAV – PODZNAK VAGA: Uravnotežen i šarmantan. Odlično prihvaćen u društvu. Čest posetilac zabava. Talentovan za kontakte i odnose s ljudima uopšte, pa u takvom okruženju najčešće nalazi i poslove.

VAGA – PODZNAK VAGA: Poseban kvalitet koji se ne otkriva odmah i na prvi pogled. Ovo su šarmeri i šarmerke s pokrićem kod kojih je sve fino, elegnatno, decentno i sa merom. Jedino što im nedostaje je da se malo više zauzmu sami za sebe. Uspeh je moguć u svim vrstama umetnosti, a više u onim gde se traži individualnost ličnosti. Takođe su otvoreni putevi za estetiku, kozmetiku i sve povezano s tim.

DEVICA – PODZNAK VAGA: Uravnotežen, smiren i bistar. Sposoban je razjasniti i najzamršenije stvari. Takođe zna odmeriti i prosuditi na ispravan način, pa ga neretko pitaju za savete.

STRELAC – PODZNAK VAGA: Ovo je obično vrlo prijatna osoba, pa drugi uživaju u njenom društvu. Pritom je i elokventan na ispravan način, bistar je, i zna se ponašati i ophoditi baš onako kako treba. Zbog svega je obično i vrlo uspešan u društvenim delatnostima i kontaktima.

JARAC – PODZNAK VAGA: Ljubazan, no iza osmeha on nikad ne odustaje. Obično je patriot koji ima ambicije. Takođe često doživi prijatnu i dobru starost. S godinama razvije i onu retko viđenu duboku mudrost koju praktično koristi u životu.

VODOLIJA – PODZNAK VAGA: Obično je lep, uglađen i izrazito društven. Human je i voli ljude, decu, a naročito zabave, koje su obično posebne. Ima talenta i za umetnosti vezane uz pozornice. Rado je viđen u društvu, a šarmira kako svojom spoljašnjošću, tako i originalnošću.

RIBE – PODZNAK VAGA: Izuzetna kombinacija za bavljenje umetnošću. No može biti preosjetljiv, pa mu zaista treba neko jači da ga usmeri. Prenježan, prefin, prviše pada pod uticaje drugih. Treba razvijati osećaj za samostalnost i dostupnost, a onda i za realnost.

Povratak na Izracunavanje podznak u horoskopu