Podznak Vaga u horoskopu

Bilo koji znak i podznak vaga. Osobe čiji je izračunati podznak Vaga, sledi vrlo kratak prikaz podznaka Vaga u kombinaciji sa svim drugim znakovima u horoskopu, prikazano dole.

Astrologija kaže da generalno Vage su pravdoljubive, vole harmoniju red i mir. Vrlo su umiljate i drage. Vaga je temperamnenta, brzo plane i naljuti se ali i odljuti brzo. Vole raskoš i glamur, vole da uživaju u društvu uspešnih i poznatih ljudi. Vaga je veliki idealista, kroz život Vage vodi ambicija. Vagama jako pomaže intucija da savladaju prepreke u životu. Ove osobe karakteriše plemenitost, dobrota i ljubav. Vage jako vole umetnost koja njih inspiriše.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas spiker za reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over  youtube explainer video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.
podznak vaga tumačenje vreme osobine

Podznak vaga u kombinaciji sa svakim od znakova horoskopa

OVAN PODZNAK VAGA

Ljubazne osobe koje više-manje imaju karakteristike Ovna. Prilično se trude u odnosu na druge da pronađu osobu s kojom mogu provesti kvalitetan harmoničan idealno zdrav život. To im je toliko važno da čak gube interesovanje za sve drugo, ako ne mogu pronaći odgovarajućeg partnera. Romantične osobe.

BIK PODZNAK VAGA

  Za ovu osobu estetika je važna. Sve mora biti lepo i na svom mestu. Ima veliku moć regeneracije.

BLIZANCI PODZNAK VAGA

  Osoba je šarmatna s pokrićem. Prijatna za društvo, ali može biti nestalna. Teži da u životu postigne  više zvanje i škole koju su dobro rangirane. Odlično funkcioniše u diplomatiji i tamo gde se traži znanje stranih jezika.

RAK PODZNAK VAGA

Posebna finoća koja će druge lako razoružati. Istovremeno osoba koja može biti prilično ambiciozna. Nedostaje joj volje da izvede stvari do kraja na vreme. Ne voli grubosti i bahatosti , to zna prilično da smeta ovoj osobi.

LAV PODZNAK VAGA

Uravnotežena i šarmanta osoba. Odlično prihvaćena u društvu. Čest posetilac zabava. Lako ostvaruje komunikaciju sa drugim osobama i širi kontakte u odnosima sa ljudima. Poslovi vezani za komunikaciju odličan izbor za budućnost.

VAGA PODZNAK VAGA

Poseban kvalitet koji se ne otkriva odmah i na prvi pogled. Ova osoba može vas šarmirati na prvu loptu. Tu je sve fino, precizno tačno elegantno i sa merom. Jedino što nedostaje jeste želja da se zauzme malo za sebe. Uspeh je moguć u svim poljima umetnosti. Individualnost jako izražena. Takođe su otvoreni putevi u smislu poslova vezanih za estetiku, kozmetiku i sve povezano s tim.

DEVICA PODZNAK VAGA

Uravnotežena, smirena i bistra osoba. Često je sposobna da dokuči i razjasni najzamršenije stvari. Takođe zna da odmeri i prosudi na ispravan način. Nije retkost da ovu osobu mnogi  pitaju za savete.

STRELAC PODZNAK VAGA

Ovo su uglavnom vrlo prijatne osobe. Drugi često uživaju u njihovom društvu. Pritom elokventna osoba koja zna da se ponaša i ophoditi baš onako kako treba. Zbog toga uspeh na društvenim poljima. Delatnosti vezane za taj segment često su blizu strelca u podznaku vaga.

JARAC PODZNAK VAGA

Ljubazna osoba, ali to ne znači da će odustati od svojih ciljeva. Ambicije su prisutne. Ova osoba često bude srećna u starosti. Ima potencijala da razvije duboku mudrost koja dolazi sa godinama. Ovu svoju prednost kasnije koristi u svom životu.

VODOLIJA PODZNAK VAGA

Ovo mogu da budu lepe osobe i koje  plene u društvu, Društveni život važan je segment. Osoba koja voli decu, ljude oko sebe  a naročito zabave, koje su obično posebne. Često prisutan talenat za umetnost koja se odvija na pozornici. Rado je viđena u društvu, osoba šarmira kako svojom spoljašnjošću i originalnošću.

RIBE PODZNAK VAGA

Izuzetna kombinacija za bavljenje umetnošću. Može biti preosjetljiva osoba i često je potreban neko jači samo da usmeri ovu osobu. Previše nežna i fina osoba koja može da pada i pod uticaje drugih. Treba razvijati svest i tome koliko je važno biti samostalan a ponekad i realan.

Pogledaj sve podznake