Podznak Rak

Bilo koji znak i podznak Rak. Osobe čiji je podznak Rak  u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa dato je dole.

Generalno rakovi su jako senzibilne i povučene osobe. Takođe su sentimentalne i pune razumevanja, vole da pričaju. Jako su vezane za dom i porodicu. Krasi ih marljivost i ekonomičnost, stalno su u strepnji da li će dovoljno postići u životu i da li će se obezbediti materijalno. Rakovi su osobe emotivne uživaju u romantici i avanturizmu, vole putovanja i novine. U strahu su da mogu biti izloženi podsmehu i kritici. Vladajuća planeta kod ovog podzaka je Mesec.

podznak rak vreme osobine

Pozdnak Rak u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa

OVAN – PODZNAK RAK

To je kombinacija vatre i vode, osobi sa ovim znakom i podznakom ponekad nije lako samoj sa sobom. Ove osobe znaju biti uvredljive. Tada se mogu povlačiti u sebe. Prema drugima se ponekad ponašaju pokroviteljski. Ako nađu srodnu dušu mogu biti vrlo kvalitetni partneri.

BIK – PODZNAK RAK

Pravi domaći kućni tip. Može biti teško ovu osobu uopšte izvući iz kuće, jer to je kraljevstvo u kom ona večno vlada. Osoba savršen kao domaćin.

BLIZANCI – PODZNAK RAK

Voli tajne priče ponekad i spletkarenja, ali je osoba koja saoseća dosta. Blizanac sa podznakom Rak, balansira između otvorenosti i povučenosti. Može biti dobar analitičar snova.

RAK – PODZNAK RAK

Vrlo nežna i emotivna. Nedostaje joj čvrsta ruka. Dobro je da kraj sebe ima odlučnog partnera. Potrebno je razvijati osećaj za realnost i sadašnjost. Skloni ste prepustati stvari slučaju, a mnogo toga može da izmakne kontroli.

LAV – PODZNAK RAK

Odličan roditelj, sposobna da bude i majka i otac. Osoba takođe nadarena za sve vrste biznisa u kojima najčešće uspeva. Konflikt nastaje kad se ispolji ranjiva crta ličnosti, koju bi svakako želeo da prikrije zbog ponosa.

DEVICA – PODZNAK RAK

Skladna kombinacija emocija i inteklektualnih sposobnosti. Dobra u školi, osoba koja yna sa ljudima. Neretko dosta putuje ili  život ove osobe dovede u takve situacije.

VAGA – PODZNAK RAK

Prefinjena i previše mekana osoba. Veliki humanista, osoba je popustljiva, nekad u strogosti i doslednosti. Odličan domaćin ima talenta da spaja ljude. Ima razvijen osećaj za istinski lepo, a posebno za likovne umetnosti i arhitekturu.

ŠKORPIJA – PODZNAK RAK

Ima odličan balans između intimnosti i društvenosti. Zna kad šta treba reći ili preduzeti. Može se razviti u odličnog sportistu ili sportiskinju (opasni ili vodeni sportovi) ili scenskog umetnika. Osoba naklonjena deci. Ponekad ima više sreće nego pameti.

STRELAC – PODZNAK RAK

Prijatna osoba za svoje bližnje, dobro sarađuje sa  okruženjem , ali ponekad je moguće da osećanja nadvladaju razum. Takođe poseduje umetnički dar, u poslu je perfekcionista.

JARAC – PODZNAK RAK

Spolja mekana, iznutra čvrsta. Pravi emotivac u duši koji ima faze kada lako otkriva svoja osećanja ali faze kada skriva osećanja. Sentimentalna ososba, ume da prodre u dubin. Rado je prihvaćena u društvu. Mnogi  če ceniti i njene diplomatske sposobnosti.

Izračunaj idealne proporcije tela. Samo izmeri obim ručnog zgloba koji treba da uneseš u kalkulator, vrlo zanimljivo i korisno – Body shape calculator

VODOLIJA – PODZNAK RAK

Nadarena osoba za umetnost, najčešće likovnu ili književnu. Ima dubinu i vrlo razvijenu maštu. Sposobna je sagledati stvari i kroz sopstvenu intuiciju doći do istine. Spolja je emotivna i često ranjiva u duši. Humana je i sklona iskreno pomoći drugima. Iako deluje mekano, ova osoba često za svoje ideje može se boriti do kraja.

RIBE – PODZNAK RAK

Ovo je vredna kombinacija kada je filozofija života u pitanju. Sposobna je duboko uočiti patnje drugih i sa njima saosećati. Takodje ume se  izdići se iznad tih patnji i naći načina da sve prevaziđe. Česti su duži boravci u inostranstvu ili odlazak na drugi kontinent (preko vode). Odlična za moreplovac.

Pozdnaci u horoskopu u kombinaciji sa svakim znakom horoskopa