Podznak Rak

Osobe čiji je podznak Rak  u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa dato je dole.

Generalno Rakovi su jako senzibilne i povučene osobe. Takođe su sentimentalne i pune razumevanja, vole da pričaju. Jako su vezane za dom i porodicu. Krasi ih marljivost i ekonomičnost, stalno su u strepnji da li će dovoljno postići u životu i da li će se obezbediti materijalno. Rakovi su osobe emotivne uživaju u romantici i avanturizmu, vole putovanja i novine. U strahu su da mogu biti izloženi podsmehu i kritici. Vladajuća planeta kod ovog podzaka je Mesec.

Pozdnak Rak u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa

OVAN – PODZNAK RAK: To je kombinacija vatre i vode, osobi sa ovim znakom i podznakom ponekad nije lako samoj sa sobom. Znaju biti vrlo uvredljivi i tad se povlače u sebe. Prema drugima se ponekad ponašaju pokroviteljski. Ako nađu srodnu dušu mogu biti vrlo kvalitetni partneri.

BIK – PODZNAK RAK: Pravi domaći kućni tip. Teško ga je uopšte izvući iz kuće, jer to je kraljevstvo u kom on večno vlada. Savršen domaćin.

BLIZANCI – PODZNAK RAK: Voli tajne priče i ogovaranja, sposoban za spletke, ali i saosećajan. Blizanac sa podznakom Rak, balansira između otvorenosti i povučenosti. Dobar analitičar snova.

RAK – PODZNAK RAK: Prenežan, preemotivan. Nedostaje mu čvrsta ruka. Dobro je da nađe kakvog odlučnog partnera. Potrebno je razvijati osećaj za realnost i sadašnjost. Sklon je da pusti stvari da idu kako idu, pa mu mogu izmaći.

LAV – PODZNAK RAK: Odličan roditelj, sposoban da bude i majka i otac. Takođe je nadaren za sve vrste biznisa u kojima najčešće uspeva. Konflikt nastaje kad se ispolji ranjiva crta ličnosti, koju bi svakako želeo da prikrije zbog ponosa.

DEVICA – PODZNAK RAK: Skladna kombinacija emocija i pameti. Dobar u školi, često pravi intelektualac, koji ima balans i zna s ljudima. Neretko dosta putuje ili ga život dovede u takve situacije.

VAGA – PODZNAK RAK: Prefinjen i premekan karakter. Veliki humanista, no prepopustljiv, pa mu nedostaje strogosti i doslednosti. Odličan je kao domaćin ili za povezivanje ljudi u privatnim okruženjima. Ima razvijen smisao za lepo, a posebno za likovne umetnosti i arhitekturu.

ŠKORPIJA – PODZNAK RAK: Ima odličan balans između intimnosti i društvenosti. Zna kad šta treba reći ili preduzeti. Može se razviti u odličnog sportistu (opasni ili vodeni sportovi) ili scenskog umetnika. Sklon je i deci, a ponekad ima više sreće nego pameti.

STRELAC – PODZNAK RAK: Prijatan za svoje bližnje, obično zgodan, dobro sarađuje s drugima, ali ponekad previše podložan bilo okolini, bilo osećanjima. Zato ume da luta. Takođe često poseduje umetnički dar, a u zanatu je perfekcionista.

JARAC – PODZNAK RAK: Spolja mekan, iznutra čvrst. Pravi emotivac u duši koji ima faze otkrivanja i skrivanja osećanja. Sentimentalan i dubok. Rado je prihvaćen u društvu, a mnogi cene i njegove diplomatske sposobnosti.

VODOLIJA – PODZNAK RAK: Nadaren je za umetnost, najčešće likovnu ili književnu. Ima dubinu i razvijenu maštu. Sposoban je sagledati stvari i kroz sopstvenu intuiciju doći do istine. Spolja je emotivac i ranjiv u duši. Humanist je i sklon iskreno pomoći drugom. Iako deluje mekano, za svoje ideje može se boriti do kraja.

RIBE – PODZNAK RAK: Ovo je vredna kombinacija za filozofiju. Sposoban je duboko uočiti patnje drugih i sa njima saosećati, no i izdići se iznad istih i naći načina da sve prevaziđe. Česti su duži boravci u inostranstvu ili odlazak na drugi kontinent (preko vode). Odlično za moreplovca.

Povratak na Izracunavanje podznak u horoskopu