Podznak Devica osobine

Bilo koji znak i podznak devica. Osobe sa izračunatim podznakom Devica u odnosu na svaki znak horoskopa prikazano ukratko dole.

Generalno analizirajući znak Devica, one važe za skromne, konzervativne i promišljene. Devica pokazuje sklonost za sticanjem dobara, ali nije škrtica. Devica je prilično aktivna, potrebno je puno da budu zadovoljna. Device su izdržljive i čvrste ali uvek nalaze razlog za brigu i strepnju. Zbog toga su jako vezane za osobe oko sebe i okolinu. Device jako gledaju vlastite interese, ali ne zanemaruju tuđe, ekonomične su i nadasve praktične. Sklone su zdravom životu, jer dosta vode računa o svom idealnom zdravlju. Vladajuća planeta ovog znaka je Merkur. Device karakteriše odlična mentalna snaga i odmerena kritičnost.

podznak devica, vreme, osobine

Podznak Devica u kombinaciji sa svakim znakom horoskopa ukratko

OVAN podznak DEVICA

Vrlo zanimljiva kombinacija, osoba koje naizgled deluje ozbljno i nepristupačno. Zapravo ova osoba skriva se nešto sasvim suprotno. Do toga dođu samo oni koje ove osobe puste u svoj svet. U ljubavnim odnosima nisu baš nešto skloni u preteranom pokazivanju emocija. Medjutiim važe za vrlo pouzdane i stabilne partnere.

BIK podznak DEVICA

Odlična kao radnik, ali nisu uvek opušteno vesele osobe. Moguće je da život i rad ovakve osobe odvedu daleko od svoje kuće na daleka putovanja

BLIZANCI podznak DEVICA

Sklona stalnim analizama i kombinacijama, lako se zapetlja. Dobre sklonosti u intelektualnim poslovima. Sposobnost izražavanja je velika, ako je pravovremno usmeri.

RAK podznak DEVICA

Doterana i sređena, ponekad preko svake mere. Detaljisti do savršenstva. Ove osobe ne zaboravljaju lako.ili do dosade. Voli društvo u sklonost da u svojoj kući često okuplja prijateljeLAV podznak DEVICA

Vredna kombinacija koja predano radi na raznim zadacima, no većina njih ostaje skrivena. Kod ovog tipa lako se rađaju frustracije, jer teško ispoljava svoju otvorenu prirodu. Čak zna da bude i vrlo povučena osoba.

DEVICA podznak DEVICA

Previše analiza kojima može opteretiti sebe i svoje bližnje. Sve kritikuje, a retko hvali. Iako zna biti i u pravu, zbog sopstvenog nezadovoljstva, nekada širi defetizam.

VAGA podznak DEVICA

Ove osobe poseduju otmenost bez premca. Tačno znaju kako da se obuku, ponašaju.Imaju svoj stil, specifično posebne,mogu biti često uzor mnogima. Mohu postići izvrstan uspeh u svetu mode i dizajna, medjutim dobre su i kao menadzeri na poljima nekih specificnih delatnosti.

ŠKORPIJA podznak DEVICA

Ovo je izvrsna kombinacija za analitičara ili detektiva.  Osoba se takođe može razviti u dobrog kriminologa. Intelektualno vrlo sposobna osoba, škola dobro ide. Druge može zapanjiti svojom pronicljivošću i sjajnim idejama.

STRELAC podznak DEVICA

Ovo je komplikovan karakter koji sve vreme balansira između analiza i sinteza. Ima jak intelekt, ali nedovoljno je praktična kao osoba, pa može sama sebe ograničavati. Treba više da razvija toleranciju i ne preteruje sa sitničarenju.

JARAC podznak DEVICA

Dobra kombinacija za vrhunske poslovne rezultate. Upornost i doslednost udružena je sa preciznošću i inteligencijom. Zna da se zabavi ako treba. Obično je veoma uspešna osoba u poslu. Takav uspeh često može postiči i u društvu.  Zna komunicirati fino sa decom.

VODOLIJA podznak DEVICA

Ima dar za daleke i nedokučive analize u kojima je vrlo precizna. Često je u životu privuče ili snađe specifičan, neobičan posao. Osoba zainteresovana za alternativna bavljenja, a naročito kroz brigu o zdravlju i ishrani. Spolja ponekad stidljiva, iznutra ekscentrična ososba. To može zbunjivati druge.

RIBE podznak DEVICA

Obično se radi o vrlo stidljivoj osobi. Ipak je uvek dobro prihvaćena, pristojna i rado viđena u društvu. Ponekad je preskromna. Tiha, nenametljiva, a mana može biti to što često ide linijom manjeg otpora. Bez obzira na to, mnogima je draga osoba.

Pogledaj sve druge podznake i osobine u kombinaciji sa znakovima horoskopa