Podznak Devica osobine

Osobe sa izračunatim podznakom Devica u odnosu na svaki znak horoskopa prikazano ukratko dole.


Generalno analizirajući znak Devica, one važe za skromne, konzervativne i promišljene. Devica pokazuje sklonost za sticanjem dobara, ali nije škrtica. Devica je prilično aktivna, potrebno je puno da budu zadovoljna. Device su izdržljive i čvrste ali uvek nalaze razlog za brigu i strepnju. Zbog toga su jako vezane za osobe oko sebe i okolinu. Device jako gledaju vlastite interese, ali ne zanemaruju tuđe, ekonomične su i nadasve praktične. Sklone su zdravom životu, pa vode računa o svom zdravlju. Vladajuća planeta ovog znaka je Merkur. Device karakteriše odlična mentalna snaga i odmerena kritičnost.

Podznak Devica u kombinaciji sa svakim znakom horoskopa ukratko

BIK – podznak DEVICA: Odličan radnik, ali nije uvek veseo. Moguće je da ga život i rad odvedu na daleka putovanja.

OVAN – podznak DEVICA: Vrlo zanimljiva kombinacija čiji pripadnici izgledaju nepristupačni i ozbiljni, a u stvari iza toga skrivaju nešto sasvim suprotno. Do toga dođu samo oni koji im se dovoljno približe. Oni čak vole šah i slične igre, što je netipično za Ovnove. U ljubavnim odnosima kao ni ostali pripadnici tog znaka nisu skloni nekom pokazivanju emocija, ali spadaju u vrlo pouzdane i stabilne partnere.

BLIZANCI – podznak DEVICA: Sklon stalnim analizama i kombinacijama, lako se zapetlja. Dobre mogućnosti u intelektualnim poslovima. Sposobnost izražavanja je velika, ako je pravovremno usmeri.

RAK – podznak DEVICA: Doteran i sređen, ponekad preko svake mere. Detaljisti do savršenstva ili do dosade. Ni ovaj ne zaboravlja. Često ima veća okupljanja prijatelja u sopstvenoj kući.

LAV – podznak DEVICA: Vredna kombinacija koja predano radi na raznim zadacima, no većina njih ostaje skrivena, pa se kod ovog tipa lako rađaju frustracije, jer teško ispoljava svoju otvorenu prirodu. Čak zna da bude i vrlo povučen.

DEVICA – podznak DEVICA: Previše analiza kojim opterećuje i sebe i svoje bližnje. Sve kritikuje, a retko hvali. Iako zna biti i u pravu, zbog sopstvenog nezadovoljstva, širi defetizam, pa ga znaju izbegavati.

VAGA – podznak DEVICA: Ovaj tip poseduje otmenost bez premca. Tačno zna kako da se obuče, ponaša i postavi svoj stil, pa je uzor mnogima. Može postići izvrstan uspeh u svetu mode i dizajna, a dobar je i kao menadžer tih profinjenijih delatnosti. Nije isključena ni kozmetika.

ŠKORPIJA – podznak DEVICA: Ovo je izvrsna kombinacija za analitičara ili detektiva. Takođe se može razviti u dobrog kriminaloga, pa i intelektualca. Škola mu dobro ide, a druge može zapanjiti svojom pronicljivošću i sjajnim idejama.


STRELAC – podznak DEVICA: Ovo je komplikovan karakter koji sve vreme balansira između analiza i sinteza. Ima jak intelekt, ali nedovoljno je praktičan, pa može sam sebe ograničavati. Treba više da razvija toleranciju i ne preteruje sa sitničavošću.

JARAC – podznak DEVICA: Dobra kombinacija za vrhunske poslovne rezultate. Upornost i doslednost udružena je sa preciznošću i inteligencijom. Zna se i zabaviti ako treba. Obično je veoma uspešan u poslu, no jednako tako može biti i u društvu. Zna i sa decom.

VODOLIJA – podznak DEVICA: Ima dar za daleke i nedokučive analize u kojima je vrlo precizan. Često ga u životu snađe specifičan ili neobičan posao. Zainteresovan je za alternativna bavljenja, a naročito kroz brigu o zdravlju i ishrani. Spolja stidljiv, iznutra ekscentričan, pa može zbunjivati druge.

RIBE – podznak DEVICA: Obično se radi o vrlo stidljivoj osobi. Ipak je uvek dobro prihvaćena, pristojna i rado viđena u društvu. Ponekad je preskroman. Tih, nenametljiv, a mana mu je da prečesto ide linijom manjeg otpora. Bez obzira na to, mnogima je drag.

Povratak na Izracunavnje podznak u horoskopu