Podznak Strelac

Osobe sa podznakom Strelac u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa prikazano dole. Generalno govoreći strelci su plemenite osobe, pune nade i dobre volje. Vole slobodu nezavisnost, uživaju u životu i ne dopuštaju drugima da se mešaju njihov život i poslove. Znaju biti i posesivne naročito u ljubavi. Neumorne su u poslu, uvek žele više. Strelac u podznaku je obično jako religiozan. Vladajuća planeta kod ovog znaka je Jupiter. Karakteriše ih neizmerna iskrenost, jaka impulsivnost kao i duhovitost.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas za radio tv reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over youtube pokazni video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.

 

Podznak strelac u kombinaciji svih znakova horoskopa ukratko

OVAN – podznak STRELAC: Veseli i optimistični Ovnovi koji sa svima vole da pričaju o svojim uverenjima, a skoro ništa u životu ih ne može naterati da potpuno izgube optimizam. I kad se razočaraju u poslu, ljubavi ili prijateljstvu oni se brzo oporave i za čas su opet puni elana i životne energije. Za ljubavno partnerstvo traže vrlo tolerantnu osobu koja se može nositi s njihovom vrlo nemirnom naravi.

BIK – podznak STRELAC: Zanimljiva kombinacija osobe koja zaista zna da uživa, ali u isto vreme i da dosta radi. Najčešće uživaju dok rade.

BLIZANCI – podznak STRELAC: Ne da se uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Na prvi pogled uliva poverenje, ljudi ga vole, rado je prihvaćen u društvu, a za čas je već negde drugde.

RAK – podznak STRELAC: Ovo je prostodušni veseljak koji ume da uživa u životu. Rado je viđen u društvu. Uzima stvari u celini i nisu mu važni detalji. Pravi humanista i altruista u svom toplom srcu.

LAV – podznak STRELAC: Idealista svetlih ideja i puteva. Vrlo je moguće da deo života provede u inostranstvu ili daleko od mesta rođenja. Takođe je sklon pravednosti, religiji,  ima vedar pogled na život i svet oko sebe.

DEVICA – podznak STRELAC: Na prvi pogled, to je čudan tip koji bi hteo i jare i pare. Ima visoka stremljenja, koja uvek ne podržava postupcima, pa zna delovati neuverljivo. U boljim slučajevima to je putnik dužih staza koji često radi u diplomatiji.

VAGA – podznak STRELAC: Plemenita i otvorena priroda koja poznaje samo lepo, dobro, fino i idealno. Voli ljude i u duši je humanista. Slabija strana mu je lakomislenost i naivnost, no njegova urođena dobrota, najčešće ga i spašava. Leže mu socijalni i humanitarni poslovi.

ŠKORPIJA – podznak STRELAC: Poseduje bogat unutrašnji svet snova i vizija, a uz razvijenu intuiciju, može daleko sagledati stvari i njihovu suštinu. Zato je sklon filozofiji, ali ni umetnosti mu nisu strane. Mana mu je što je povučeniji nego drugi, pa sve može ostati neizraženo u njemu samome.

STRELAC – podznak STRELAC: Ne može se uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Sloboda je ključ njegovog življenja. Izvrstan je kao filozof, sveštenik, naučnik, ali ako pokušate da ga ograničite, jednostavno odlazi svojim putem. Onaj ko to shvata i prihvata, može razviti dinamičan i dubok odnos poverenja s njim.

JARAC – podznak STRELAC: Ima izražene sposobnosti za velike sisteme, razume stvari u globalu, te istim dobro rukovodi. Zanimljiva je kombinacija otvorenosti i povučenosti, pa iznenađuje druge sa svoja dva lica. Glavni kontrast je između ozbiljnosti i veselosti. Ima smisla za humor. Zna se pobrinuti za sebe i siguran je.

VODOLIJA – podznak STRELAC: Otvoren je, društven i izraziti slobodnjak. Ne podnosi ograničenja bilo koje vrste. Najbolje se oseća u pokretu, pa često bira zanimanja u kojim se može kretati među ljudima. Vrlo je inteligentan i shvata natprosečnom brzinom. Dobar je u duši, a jako voli i putovanja.

RIBE – podznak STRELAC: Može delovati naivno ili čak trivijalno, ali uvek nađe načina da se drugima svidi, bilo humorom, bilo zanimljivim pričama. Ima posebno jak interes za religiju i sve što je uzvišeno. Dom mu je tamo gde putuje, iako je na neki način vezan uz porodicu, može je s lakoćom napustiti.

Povratak – Izracunavanje podznak u horoskopu