Bitcoin Cena Danas – Vrednost Crypto Valuta, kalkulacija uživo u real time

Praćenje uživo cena bitcoina u dolarima ili evrima. Ako vas već zanima bitkoin cena , da li zbate šta je to? To je digitalna kriptovaluta. Mnogi kažu bitcoin je valuta budućnosti. Maksimalni broj iskopanih bitcoin biće 21 milion to se unapred jednostavno zna. Cena 1 bitcoin-a će ići na gore, tako se bar predviđa. Za razliku od valuta kao što je evro ili dolar gde postoje transakcije banke prilikom slanja i zna se ko prima i šalje. Za valutu bitcoin cena provizije je minimalna, prilikom slanja tj. primanja bitcoina, a ne mora da ide preko banke. Neki poznavaoci ove tehnologije predviđaju da će cena 1 bitcoina biti čak i par miliona dolara. Međutim niko ne može znati tačnu sudbinu Bitkoina i drugih cryptovaluta.

Bitcoin Cena

Učitavanje može trajati do 10 sekundi!Za one koji ne znaju mnogo o Bitcoin

Bitcoin je decentralizovana valuta, trguje se na različitim kripto-berzama, a cena se menja svakog dana. Mnogi kažu bitcoin je novac budućnosti.

U svakom slučaju bitcoin predstavlja inovativnu tehnologiju. Ona je promenila način na koji ljudi razmišljaju. Treba znati da bitcoin trgovina snosi i veliki rizik ukoliko se prodaje u pogresnom trenutku. Bitcoin rudarenje ili majnovanje je način na koji “KOPAČI” stvaraju bitcoin. Bitcoin cene prate oni koje to zanima, osobe koje se bave kupovinom i prodajom bitocina, ulažu u bitkoin. Jedino će vreme pokazati kakva je budućnost bitcoina, dok ovde možete svakoga dana pratiti kretanje cene bitcoina.