Izračunavanje podznaka kalkulator

Izracunavanje podznaka u horoskopu online. Koji je tvoj podznak? Izračunaj, a zatim saznaj ovde još o svom znaku ili podznaku.*** Kada završite izračunavanje podznaka možda Vam je potrebno opšte tumačenje podznaka ?. Kliknite na odgovarajuću sličicu i  uslediće još neke informacije o vašem podznaku.

Libra-Vaga

Vaga

Virgo-Devica

Devica

Pisces-Ribe

Ribe

Cancer-Rak

Rak

Leo-Lav

Lav

Aries-Ovan

Ovan

Scorpio Škorpija

Škorpija

Capricorn-Jarac

Jarac

Taurus-Bik

Bik

Gemini-Blizanci

Blizanci

Aquairus-Vodolija

Vodolija

Sagittarius-Strelac

Strelac

Mnogi astrolozi smatraju da izračunavanje podznaka tj. ascedenta može pomoći da bolje odredimo osobine, prirodu ličnosti, ambicije, sklonosti, narav, temperament i lične želje. Ukoliko prethodno nije završeno precizno izračunavanje podznaka, tada nije moguće izraditi natalni horoskop, dok su nedeljni ili dnevni horoskop kakve čitamo po dnevnim novinama nešto sasvim drugo uglavnom uopšteno tumačenje određenog znaka.

Kako da izracunam podznak u horoskopu?

racunanje podznaka kalkulatorPodznak tačnije ( ascedent ) određuje položaje 12 kuća horoskopa. Tako izračunavanje podznaka predstavlja zapravo najkomplikovaniji deo prilikom izrade naše natalne karte. U trenutku kada ste rođeni važan je onaj znak koji se uzdizao na  istočnom horizontu. To je ustvari vaš podznak. Izracunavanje poznaka je važno, jer upravo podznak zaokružuje vaše osobine zajedno sa znakom u horoskopu. Kako izracunati šta sam u podznaku ili koji sam podznak?

Kako se koristi ovaj kalkulator: Za određivanje vašeg podznaka u horoskopu potrebno je da pristupite kalkulatoru, kliknete na link gore. U odgovarajuća polja kalkulatora unesete pre svega datum svog rođenja, a ispod unesite tacno vreme rođenja. Posle toga pritisnete izracunaj podznak  a zatim dole ce biti ispisan podznak u belom kvadratu. Ukoliko nije moguće izracunati podznak koristite tabele ispod. Savetujemo da pristupate sa određenom dozom rezerve, baš kao i svemu u životu.

 

Izračunavanje podznaka pomoću tabele

Ukoliko je želite da samostalno odredite podznak onda koristite tabele koje su date ispod. Ove tabele će raditi samo za osobe koje su rođene u zemljama koje koriste srednje evropsko vreme. Treba da znate tačno vreme rođenja i datum. Ako ste rođeni ujutru u 7:40 minuta datuma 14. MARTA, u tabeli pronađite mesec MART i uzmite njegovu drugu kolonu 11.-20.( od 11-tog do 20-tog Marta), zatim nadjite časovni interval ( u ovom slučaju to je 7:15 do 7:50 ) dakle u podznaku ste OVAN. Tabela neće uvek moći da pruži 100% preciznosti jer ne uzima sve relevatne podatke (na priimer geografska širina i dužina mesta rodjenja), ali preciznost je relativno zodovoljavajuća. Za neke osobe vreme rođenja će biti izmedju 2 intervala (npr.5.Mart u 11:25h, tada nije moguče precizno odrediti uz pomoć tabele podznak Blizanci ili Rak) ali je po nekoj logici bliže recimo Blizancima.

izracunaj podznak vodolija ovan ribaizracunati podznak uz pomoc tebele


tabela pozdnaka u horoskopuLINK: Koja je idealna tezina za tvoju visinu? Izračunaj→ idealna tezinapodznak izracunati tabele kalkulator
BRZILINK:Leto je vreme za plažu i sunce! Koliko je toplo more ⇒ temperatura mora