Izračunavanje podznaka

Izračunavanje podznaka u horoskopu. Određivanje podznaka,koji je tvoj podznak?

Tumačenje podznaka


Saznaj ukratko ljubav, zdravlje, osobine i sklonosti tvoja kombinacija znaka u podznaka.

*** Kada završite izračunavanje podznaka pogledaj kratko tumačenje i osobine podznaka u kombinaciji sa svojim horoskopskim znakom. Kliknite na odgovarajuću sličicu i  uslediće još neke informacije o vašem znaku i podznaku. Saznajte u kakvoj su vezi znak i podznak u horoskopu.

Libra-Vaga

Vaga

Virgo-Devica

Devica

Pisces-Ribe

Ribe

Cancer-Rak

Rak

Leo-Lav

Lav

Aries-Ovan

Ovan

Scorpio Škorpija

Škorpija

Capricorn-Jarac

Jarac

Taurus-Bik

Bik

Gemini-Blizanci

Blizanci

Aquairus-Vodolija

Vodolija

Sagittarius-Strelac

StrelacMnogi astrolozi smatraju da izračunavanje podznaka tj. ascedenta može pomoći da bolje odredimo osobine, prirodu ličnosti, ambicije, sklonosti, narav, temperament i lične želje. Ukoliko prethodno nije završeno precizno izračunavanje podznaka, tada nije moguće izraditi natalni horoskop, dok su nedeljni ili dnevni horoskop kakve čitamo po dnevnim novinama nešto sasvim drugo uglavnom uopšteno tumačenje određenog znaka.

Šte predstavlja izracunati podznak u horoskopu?

racunanje podznaka kalkulatorPodznak tačnije ( ascedent ) određuje položaje 12 kuća horoskopa. Tako izračunavanje podznaka predstavlja zapravo najkomplikovaniji deo prilikom izrade naše natalne karte. U trenutku kada ste rođeni važan je onaj znak koji se uzdizao na  istočnom horizontu. To je ustvari vaš podznak. Izracunavanje poznaka je važno, jer upravo podznak zaokružuje sliku o nama zajedno sa znakom u horoskopu. Kako izracunati šta sam u podznaku ili koji sam podznak?

Kakva je veza znaka i podznaka u horoskopu?

Izračunati pozdnak u horoskopu je zapravo prvi utisak koji ostavljamo na ljude u svakodnevnim suretima. Ono što zapravo želimo svojim fizičkim izrazom da prikažemo i tako delujemo na one koji nas površno poznaju. To je podznak naša prva slika. Znak je nešto dublje, naša osećanja, stil života, sklonosti, maniri i prava unutarnja frekvencija na kojoj vibriramo. Znak se spozna kod neke osobe tek kasnije. Znak u horoskopu je dakle ono što iskonski nosimo u sebi dok je poznak prva slika i instant utisak. Kombinacija znaka i podznaka može nam dovoljno reći o osobi.

 

Određivanje podznaka pomoću tabele

Ukoliko ne možete koristiti kalkulator već morate samostalno odrediti podznak, koristite podznak tebele koje su date ispod. Ove tabele za određivanje podznaka će raditi samo za osobe koje su rođene u zemljama koje koriste srednje evropsko vreme. Treba da znate tačno vreme rođenja i datum. Ako ste rođeni ujutru u 7:40 minuta datuma 14. MARTA, u tabeli pronađite mesec MART i uzmite njegovu drugu kolonu 11.-20.( od 11-tog do 20-tog Marta), zatim nadjite časovni interval ( u ovom slučaju to je 7:15 do 7:50 ) dakle u podznaku ste OVAN. Tabela neće uvek moći da pruži 100% preciznosti jer ne uzima sve relevatne podatke (na priimer geografska širina i dužina mesta rodjenja, imajte to u vidu i za kalkulator takođe). Za neke osobe vreme rođenja će biti izmedju 2 intervala (npr.5.Mart u 11:25h, tada nije moguče precizno odrediti uz pomoć tabele podznak Blizanci ili Rak) ali je po nekoj logici bliže recimo Blizancima.

izracunaj podznak vodolija ovan ribaizracunati podznak uz pomoc tebele


tabela pozdnaka u horoskopuLINK: Koja je idealna tezina za tvoju visinu? Izračunaj odmah → bmi kalkulatorpodznak izracunati tabele kalkulator
InfoLINK: Trenutno vreme, temperature danas, sutra, 7 dana ⇒ trenutna temperatura