Izračunavanje Podznaka

Izračunavanje podznaka uradite samostalno. Odredite podznak koristeći tabele podznaka. Ova tabela za određivanje podznaka će raditi samo za osobe koje su rođene u zemljama našeg regiona. koje koriste srednje evrposko vreme. Treba da znate tačno vreme rođenja i datum rođenja.

PRIMER: Ako ste rođeni 14. Marta ujutru, vreme rođenja u 7:40 časova. U tabeli pronađite mesec MART i uzmite njegovu drugu kolonu 11.- 20. Sada nađite časovni interval ( u ovom slučaju to je 7:15 do 7:50 ) dakle u podznaku ste OVAN. Tabela podznaka u horoskopu neće uvek moći da pruži 100% preciznosti. Razlog je taj što ne uzima sve relevatne podatke (na primer geografska širina i dužina mesta rođenja, imajte to u vidu pri izračunavanju ). Za neke osobe vreme rođenja će biti između 2 intervala (npr.5.Mart u 11:25h, tada nije moguće precizno odrediti uz pomoć tabele podznak Blizanci ili Rak) ali je po nekoj logici bliže recimo Blizancima.

Određivanje i računanje podznaka pomoću tabela

izracunaj podznak tabela vodolija ovan riba
izracunati podznak uz pomoc tebele
tabela podznaka u horoskopu
podznak izracunati tabele kalkulator

Tumačenje Podznaka u Horoskopu

Ako je ste završili uspešno izracunavanje podznaka u horoskopu, kliknite sličicu vašeg poznaka dole. Tako možete besplatno brzo i lako saznati nešto više o kombinaciji vašeg znaka i podznaka. Odaberi sada sličicu svog podznaka.

Zašto je važno izračunavanje podznaka za horoskop?

podznak, izracunavanje podznaka, podznak horoskop, podznak kalkulator

Astrologija generalno smatra da izracunavanje podznaka tj. ascedenta može pomoći da zajedno uz znak horoskopa bolje odredimo osobine, prirodu ličnosti, ambicije, sklonosti, narav, temperament, lične želje. Ukoliko prethodno nije završeno precizno izračunavanje podznaka, tada nije moguće izraditi natalni horoskop. Nedeljni ili dnevni horoskop kakve čitamo po dnevnim novinama nešto su sasvim drugo. Uglavnom uopšteno tumačenje određenog znaka.

Šta predstavlja izracunati podznak u horoskopu?

Podznak tačnije ( ascedent ) određuje položaje 12 kuća horoskopa. Racunanje podznaka predstavlja zapravo komplikovaniji deo kada se pravi natalna karta. U momentu kada ste rođeni horoskopski znak koji se trenutno uzdizao na  istočnom horizontu je vaš podznak. Izracunavanje poznaka je važno, jer podznak zaokružuje sliku o nama, naravno uz naš znak u horoskopu.

U kakvoj su vezi Znak i Podznak Horoskopa?

Izračunati poznak u horoskopu je prvi utisak koji ostavljamo na ljude tokom prvih susreta. Ono kako zapravo zračimo svojim prvim kontaktom i izrazom. Tako delujemo osobama koje nas kratko poznaju. To je podznak u horoskopu naša prva slika. Znak je nešto dublje, to je prava unutrašnja frekvencija na kojoj vibriramo. Osobine znaka su nešto što se prepozna tek kasnije.

Znak u horoskopu je dakle ono što oduvek nosimo u sebi dok je poznak prva slika, samo instant utisak. Kombinacija izračunatog podznaka i znaka može nam dovoljno reći o osobi.

Nije ni čudo što mnogi pitaju, šta si u horoskopu. Mada mnogima ovo pitanje zvuči neukusno i suvišno, naročito u prvim susretima, ali nije uvek tako jer podznak u horoskopu podjednako je važan kao i znak.