Podznak Lav

Bilo koji znak i podznak Lav. Osobe sa podznakom Lav u kombinaciji sa svim drugim znakovima horoskopa.

Lavovi su generalno govoreći plemenite, dobrodušne osobe. Lava, krasi iskrenost, sloboda, otvorenost i nezavisnost. Lav reaguje snažno i impulsivno. Ove osobe su odane i optimistične, zrače pozitivnom energijom. Vole izrazitu moć i komandovanje, rođeni su lideri i popularni u društvu, gaje visoke ideale. Uspešni su u poslovima u kojima primarna odgovornost i sposobnost. Vladalac ovog znaka je Sunce.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas spiker za reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over youtube pokazni video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.


Podznak Lav u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa ukratko

OVAN – PODZNAK LAV: To su velikodušne, ali i samouverene osobe. U svojoj pozitivnoj fazi su divni su prijatelji, ali kombinacija ovan podznak lav mogu se  se mogu pronaći  i uvražene ličnosti. Ovan sa podznakom Lava ima potrebu da se drugima uvek prikaže u najboljem izdanju.  Kako svojim izgledom, tako  i isticanjem ličnih kvaliteta. U partnerskim odnosima su vrlo galantni, ali žele voditi glavnu reč.

BIK – PODZNAK LAV: Može krenutni putem uspešnog umetnika kome je profit važniji od umetničkih priznanja. Ako je obrnuto, nije zadovoljan.

BLIZANCI – PODZNAK LAV: Sjajan organizator u skoro u svim oblastima poslovanja danas  koje podrazumevaju rad sam ljudima i komunikaciju. Sposoban u marketingu, dobro plasira reklamu u verbalnom smislu koja provlači klijente, čak i one koji mu nisu skloni. Odličan i rečit, autoritetom zna da deluje na ljude.

RAK – PODZNAK LAV: Često živi u svom svetu. Neretko poseduje umetnički dar  i razne talente. Medjutim to ne zna uvek praktično iskoristiti. Takođe je moguć rad u dobročinstvu, tipa medicinske sestre i slično. Voli da generalno da pomaže, čak iako ne zna uvek pomoći sam sebi.

LAV – PODZNAK LAV: Podseća na pravog kralja. Ima aristokratske navike i pogled koji seže u daljinu. Ne zna za nisko i podlo, ali ponekad može delovati ograničeno. Pleni dostojanstvom, ima priličan uticaj na ljude oko sebe.

DEVICA – PODZNAK LAV: Spolja se voli isticati, ali nema uvek pokriće za to. Ipak, vrlo je dostojanstven,  neretko ostavlja utisak otmene osobe. Moguć uspeh u biznisu  kroz ostvarenju znatnijeg prihoda.

VAGA – PODZNAK LAV: Spolja grmi, iznutra je osetljiv. Privlači pažnju drugih, voli da se druži. Komunikativan i često organizovan. U poslu ga privlače  neopipljiva zanimanja  (najčešće vezana za ljude ili umetnost).

ŠKORPIJA – PODZNAK LAV: Snažan karakter koji ne popušta kad su njegovi principi u pitanju. Najčešće se to ipak ispoljava u segmentu kućnih stvari ili porodičnog okruženja. Ima jako izraženu volju, na ovu osobu se često možemo osloniti, ali voli da je uvažavana osoba.

STRELAC – PODZNAK LAV: Nezaustavljiv kad se radi o osvajanjima. Sposoban je nametnuti se s lakoćom, pa dominira, a da ne bude dosadan. Rado prihvaćen i zabavan. Voli decu, sport i zabavljačke poslove, koje najčešće poveže s brojnim putovanjima.

JARAC – PODZNAK LAV: Ima jako naglašene osobine vođe, kao o vrhunsku sposobnost organizacije. Zbog prenaglašenog samopouzadnja zna iritirati druge. Nekada je ova osoba i previše sigurna, često i kruta. Takođe je radoholičar i to očekuje i od drugih. Mogla bi biti nežnija osoba.

VODOLIJA – PODZNAK LAV: Zna biti naporan i gnjaviti sa svojim idejama ili ego tripom. No kako je hrabar i rado prihvaćen u javnosti, najčešće će uspeti da se nametne. Obično ima dobar brak ili ga partner (partnerka) obeleži u životu. Bilo da mu značajno pomogne u nastojanjima, bilo da utiče na njega.

RIBE – PODZNAK LAV: Spolja pompezan, iznutra tih. Zna ići na blef. Zanimljivo kako dobro ponekad zavara protivnika. Zna se boriti, no na mekan način. Neretko petlja s novcem drugih ljudi ili zna steći novac tako da druge uvuče u igru. Zanimljiv je kao menadžer, najčešće u nekim estetskim ili okultnim poslovima.

Svaki znak i podznak u horoskopu tumačenje svih kombinacija