Podznak Lav

Osobe sa podznakom Lavu kombinaciji sa svim znakovima horoskopa.


Lavovi su genralno govoreći plemenite, dobrodušne. Lava, krasi iskrenost, sloboda, otvorenost i nezavisnost. Lav reaguje snažno i impulsivno. Ove osobe su odane, snažne i optimistične, zrače pozitivnom energijom. Vole izrazitu moć i komandovanje, rođeni su lideri i popularni u društvu, gaje visoke ideale. Uspešni su u poslovima u kojima dolazi do izražaja odgovornost i sposobnost. Vladalac ovog znaka je Sunce. Karakteriše ih ambicioznost, plemenitost i poštovanje.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas spiker za reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over youtube pokazni video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.


Podznak Lav u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa ukratko

OVAN – PODZNAK LAV: To su vrlo velikodušne, ali i samouverene osobe. Kad su pozitivni divni su prijatelji, ali u toj kombinaciji se mogu naći neki primerci koji su vrlo uobraženi. Ovan sa podznakom Lava ima potrebu da se drugima uvek prikaže u najboljem izdanju, od spoljašnjeg izgleda do njihovnih ličnih kvaliteta. U partnerskim odnosima su vrlo galantni, ali žele imati glavnu reč.

BIK – PODZNAK LAV: Može se izroditi u uspešnog umetnika kojem je profit važniji od umetničkih priznanja. Ako je obrnuto, nije zadovoljan.

BLIZANCI – PODZNAK LAV: Sjajan organizator u svim današnjim delatnostima s ljudima i komunikacijama. Sposoban pridobiti klijente, čak i one koji mu nisu skloni. Odlična kombinacija autoriteta i rečitosti koja deluje na ljude.

RAK – PODZNAK LAV: Često živi u svom svetu. Lako moguće da poseduje umetnički dar i razne talente, no ne zna ih uvek praktično iskoristiti. Takođe je moguć rad u dobročinstvu, tipa medicinske sestre i slično. Voli da pomaže uopšteno, makar ne znao pomoći ni sam sebi.

LAV – PODZNAK LAV: Podseća na pravog kralja. Ima aristokratske navike i pogled koji seže u daljinu. Ne zna za nisko i podlo, ali ponekad može delovati ograničeno. Pleni dostojanstvom i ima uticaja na druge.

DEVICA – PODZNAK LAV: Spolja se voli isticati, no nema uvek pokriće za isto. Ipak, vrlo je dostojanstven, čak do prave otmenosti. Moguć uspeh u biznisu i ostvarenju zantnijih prihoda. Voli zlato.

VAGA – PODZNAK LAV: Spolja grmi, iznutra je osetljiv. Privlači pažnju drugih, a rado se i sam kreće u društvu. Dobar komunikator i organizator, a uglavnom se radi o neopipljivim delatnostima (najčešće vezanim za ljude ili umetnost).

ŠKORPIJA – PODZNAK LAV: Snažan karakter koji ne popušta kad su njegovi principi u pitanju. Najčešće se to ipak ispoljava u području domaćih kućnih stvari ili porodičnog okruženja. Ima jako izraženu volju i na njega se može osloniti, ali se uvek mora uvažavati.

STRELAC – PODZNAK LAV: Nezaustavljiv kad se radi o osvajanjima. Sposoban je nametnuti se s lakoćom, pa dominira, a da ne bude dosadan. Rado prihvaćen i zabavan. Voli decu, sport i zabavljačke delatnosti, koje najčešće poveže s brojnim putovanjima

JARAC – PODZNAK LAV: Ima jako naglašene osobine vođe, te vrhunsku sposobnost organizacije. Zbog naglašenog samopouzadnja zna iritirati druge. Koji put je i previše siguran i nedostaje mu mekoće. Takođe je radoholičar i to očekuje i od drugih. Nema smisla za nežnosti.

VODOLIJA – PODZNAK LAV: Zna biti naporan i gnjaviti sa svojim idejama ili ego tripom. No kako je hrabar i rado prihvaćen u javnosti, najčešće se uspeva nametnuti. Obično ima dobar brak ili ga partner (partnerka) obilježi u životu, bilo da mu značajno pomogne u nastojanjima, bilo da utiče na njega.

RIBE – PODZNAK LAV: Spolja pompozan, iznutra tih. Zna ići na blef. Začudo, dobro zavara protivnika. Zna se i boriti, no na mekan način. Neretko petlja s novcem drugih ljudi ili ga zna steći tako da druge uvuče u igru. Zanimljiv je kao menadžer, najčešće u nekim estetskim ili okultnim poslovima.

Povratak na → Izračunati podznak u horoskopu