Podznak Bik

Bilo koji znak i podznak Bik. Osobe čiji je podznak Bik u kombinaciji sa svakim znakom horoskopa, osobine, karakteristike, sklonosti, posao, ljubav ukratko od svakog po nešto.

Gleneralno Bik važi za sposobnu osobu. Spremne da rade naporno kako bi zadovoljile svoje ciljeve. Reč je o blagim i umiljatim osobama, sve dok ih neko ne isprovocira. Onda postaju besne “kao bik”. Bika karakteriše skrivena snaga i ogromna energija. Takođe i vrlo razvijene sposobnosti organizacije. Vladajuća planeta je Venera. Ove osobe takođe krasi iskrenost i poverljivost.

podznak bik vreme osobine

Svi znaci u horoskopu u kombinaciji podznak Bik

OVAN podznak Bik: Ovan sa podznakom bika ima jako razvijen osećaj za lepotu. Od lepe odeće, stana i automobila do lepih pripadnika suprotnog pola. Bilo koji posao da radi, radi ga na svoj način i ne voli da se u poslu požuruje. Ovan s podznakom Bika radi svojom brzinom, što znači da može par dana odmarati, a onda posao obaviti u par sati. Kad se zaljube i ostvare vezu, mogu u određenoj meri pokazati posesivnost prema voljenoj osobi.

BIK podznak Bik: Tromost koju u sebi noe ove osobe nekada usporava sve oko njih. Dobro je da se udruže s nekim ko će ih malo bocnuti i pokrenuti kad zatreba.



BLIZANCI podznak Bik: Spolja miran, iznutra nestalna ososba. Pokušava postaviti stvari na svoje mesto, ali teško se zadržava na jednom mestu. Stalne kalkulacije sa sopstvenim prihodima.

RAK podznak Bik: Sporost je njegova mana i nedostaje mu akcije. Sklon je domaćoj kuhinji i dobar domaćin uopšte, a naročito za svoje prijatelje. Često je krupne građe.

LAV podznak Bik: Cenjeni umetnik može biti ova osoba. Voli samostalno da deluje. Vezana je za kuću. Ima odličan početak i start u životu, najčešće srećno roditeljsko okruženje. Takođe, srećna u starosti. Loša strana je ponekad izraženija lenjost.

DEVICA podznak Bik: Praktičan tip, ali fali tu malo pokretljivosti. Osoba često može biti sklona melanholiji i nedostaje joj srdačnosti. Ipak, rado je viđena u društvu zbog finih manira. Životni pozivi mogu biti razni u radu sa ljjudima koje podučava, dobar je vaspitač i učitelj.

VAGA podznak Bik: Smiren, jednostavan tip osobe. Nema smisla za borbu, nedostaje impulsivnosti. Zato je nekada potrebno je da ovu osobu podstiču kako bi krenula u neka preduzimanja. Ponekad je sklona preteranoj uživanciji, a naročito u hrani.

ŠKORPIJA podznak Bik: Erotična., senzualna osoba, zna da uživa. Drži do partnera (partnerke) više od ostalih. Dobro je prihvaćena od strane drugih, a obično ima poseban glas. Takođe voli umetnost, pa se zna razviti u odličnog izvođača (češće pevač).


STRELAC podznak Bik: Ovo je veseljak koji smelo i konstantno da uživa u životu. Ima osećaka za vrlo profinjenu estetiku. Takođe je strastvena, a mana je što ponekad ne ume stati, pa pretera sa uživanjem.

JARAC podznak Bik: Smirena i pomalo spora. Ceni užitke i dobro balansira između dužnosti i opuštanja. Ponekad razvije crtu sebičnosti. Prilično je okrenua materijalističkim shvatanjima.

VODOLIJA podznak Bik: Puna je modernih ideja, ali spora u delovanju. U sebi stalno vodi borbu između ta dva dela svog karaktera. Dobija dobar položaj i karijeru, ali jedno misli, drugo radi. Glavna lekcija je kako pomiriti tradiciju i savremenost. Voli sve inventivno u estetici i umetnosti.

RIBE podznak Bik: Radi se o mirnoj osobi koja ima smisla za lepo. Često je vezana uz tradicionalne vrednosti, no zna ih prezentirati na neformalan način. Mana im je što su spori u svakom trenutku i nikakvo požurivanje na njih nema uticaja. Ni ravnodušnost im nije strana osobina.

Znak i podznak sve kombinacije u horoskopu