Podznak Bik

Bilo koji znak i podznak Bik. Osobe čiji je podznak Bik u kombinaciji sa svakim znakom horoskopa, osobine, karakteristike, sklonosti, posao, ljubav ukratko od svakog po nešto.

Gleneralno Bik važi za sposobnu osobu. Spremne su da rade naporno kako bi zadovoljile svoje ciljeve. Reč je o blagim i umiljatim osobama, sve dok ih neko ne isprovocira. Onda postaju besne “kao bik”. Bika karakteriše skrivena snaga i ogromna energija. Takođe i vrlo razvijene organizatorske sposobnosti. Vladajuća planeta je Venera. Ove osobe takođe krasi iskrenost i poverljivost.

podznak bik vreme osobine

Svi znaci u horoskopu u kombinaciji podznak Bik

OVAN podznak Bik: Ovan sa podznakom bika ima jako razvijen osećaj za lepotu. Od lepe odeće, stana i automobila do lepih pripadnika suprotnog pola. Bilo koji posao da radi, radi ga na svoj način i ne voli da se u poslu požuruje. Ovan s podznakom Bika radi svojom brzinom, što znači da može par dana odmarati, a onda posao obaviti u par sati. Kad se zaljube i ostvare vezu, mogu u određenoj meri pokazati posesivnost prema voljenoj osobi.

BIK podznak Bik: Tromost koju u sebi noe ove osobe nekada usporava sve oko njih. Dobro je da se udruže s nekim ko će ih malo bocnuti i pokrenuti kad zatreba.BLIZANCI podznak Bik: Spolja miran, iznutra nestalna ososba. Pokušava postaviti stvari na svoje mesto, ali teško se zadržava na jednom mestu. Stalne kalkulacije sa sopstvenim prihodima.

RAK podznak Bik: Sporost je njegova mana i nedostaje mu akcije. Sklon je domaćoj kuhinji i dobar domaćin uopšte, a naročito za svoje prijatelje. Često je krupne građe.

LAV podznak Bik: Kvalitetan umetnik može biti ova osoba, voli samostalno da deluje. Vezana je za kuću. Ima odličan početak i start u životu, najčešće srećno roditeljsko okruženje i isto takvo detinjstvo. Takođe, srećna mu je i starost. Loša strana mu je lenjost, kao i taština.

DEVICA podznak Bik: Praktičan tip, ali fali tu malo pokretljivosti. Osona često može biti sklona melanholiji i nedostaje joj srdačnosti. Ipak, rado je viđena u društvu zbog finih manira. Životni pozivi mogu biti razni u radu sa ljjudima koje podučava, dobar je vaspitač i učitelj.

VAGA podznak Bik: Smiren i prejednostavan tip osobe. Nema smisla za borbu, nedostaje mu impulsivnosti. Potrebano je da ovu osobu podstiču i bocnu da bi krenuo u neka preduzimanja. Ponekad je sklon lenjosti i preteranoj uživanciji, a naročito u hrani.

ŠKORPIJA podznak Bik: Ima smisla za erotiku koja je ovoj osoi važna u životu. Senzualna je i zna da uživa, a i drži do partnera (partnerke) više od ostalih. Dobro je prihvaćena od strane drugih, a obično ima poseban glas. Takođe voli umetnost, pa se zna razviti u odličnog izvođača (češće pevač).


STRELAC podznak Bik: Ovo je veseljak koji smelo i konstantno da uživa u životu. Ima smisla za vrlo profinjenu estetiku. Takođe je strastven, a mana mu je što ponekad ne zna da stane, pa pretera sa uživanjem.

JARAC podznak Bik: Smiren i pomalo spor. Ceni užitke i dobro balansira između dužnosti i opuštanja. Ponekad razvije crtu sebičnosti. Prilično je okrenut materijalističkim shvatanjima, iako mu ne nedostaje razumevanja filozofskih gledišta. No njegov je izbor uglavnom prizemljen.

VODOLIJA podznak Bik: Pun je modernih ideja, ali spor u delovanju i u sebi stalno vodi borbu između ta dva dela svog karaktera. Dobija dobar položaj i karijeru, ali jedno misli, drugo radi. Glavna lekcija mu je kako pomiriti tradiciju i savremenost. Voli sve inventivno u estetici i umetnosti.

RIBE podznak Bik: Radi se o mirnoj osobi koja ima smisla za lepo. Često je vezana uz tradicionalne vrednosti, no zna ih prezentirati na neformalan način. Mana im je što su spori u svakom trenutku i nikakvo požurivanje na njih nema uticaja. Ni ravnodušnost im nije strana osobina.

Znak i podznak sve kombinacije u horoskopu