Podznak Skorpija osobine

Oni čiji je podznak Skorpija u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa prikaz dole ispod. Generalno Škorpija je tajnovita i rezervisana osoba. Zbog toga često sumnjaju. Skorpija je osoba snažne i pozitivne prirode. Reaguju energično i brzo, prelaze sa reči na dela. Ove osobe su jako druželjubive i imaju puno prijatelja, ali su prilično svojeglave. Osobe sa podznakom škorpija vole da putuju i istražuju. Poseduju avanturistički duh. Vladajuća planeta kod ovog podznaka je Pluton. Škorpije karakteriše oštroumnost, energičnost i izuzetna aktivnost.

Podznak škorpija u kombinaciji sa svim drugim znacima horoskopa

OVAN – podznak ŠKORPIJA: Ova kombinacija bi se mogla opisati jednom riječju – opasni. Ako se treba suočiti sa velikim životnim problemima i odlučno ih rešiti, oni su tu nezamenjivi. Ako su vam prijatelji, sretni ste, ako su vam neprijatelji uzalud se pazite. Oni ne mogu protiv prirode, a njihova je osvetoljubiva. Na žalost, ta njihova priroda se iskazuje i u ljubavi u obliku ljubomore.

BIK – podznak ŠKORPIJA: Zanimljivi ljudi koji skladno spajaju strastveni i mirni pristup stvarima. Mogu biti odlični pevači, ne samo zbog glasa i nastupa, nego ih i publika voli.

BLIZANCI – podznak ŠKORPIJA: Spolja bi delovao, a iznutra zapravo ostaje samo na rečima. Može biti nezgodan, koji put čak i prgav, ali ne opasan. Voli izazove, bilo da ih stvara, bilo da ih prima.

RAK – podznak ŠKORPIJA: Privlačan i popularan. Omiljen i često zanimljiv partner. Ima jasne i daleke vizije i zanimljive ideje o životu i svetu oko sebe. Odlična intuicija. Jača povezanost sa vodom.

LAV – podznak ŠKORPIJA: Snažno se veže za svoje principe od kojih ne odustaje, čak i na sopstvenu štetu. Dobra pozicija za karijeru i status, no ova osoba može postati preintenzivna za okolinu, pa ga ista zna i izbegavati.

DEVICA – podznak ŠKORPIJA: Poseduje borbenost koju koristi u praktične svrhe. Može se razviti u odličnog društvenog radnika. Ima osećaj i za socijalu, a često dobija dobru i zasluženu penziju.

VAGA – podznak ŠKORPIJA: Intuitivan tip koji gađa u srce problema. Ima odlična zapažanja, ali nedostaje mu snage da stvari izgura do kraja. Može biti dobar savetnik, a ako prevaziđe svoju povučenost, postoji mogućnost da se razvije u zanimljivog psihologa.

ŠKORPIJA – podznak ŠKORPIJA: Ima izuzetnu intuiciju i okrenut je sebi i svom unutrašnjem svetu. Zna da se predstavi i u tome povuče smele poteze. Ponekad iznenađuje koliko je tih, ali kad progovori, obično iznenadi druge svojom dubinom, ozbiljnošću ili težinom načela.

VODOLIJA – podznak ŠKORPIJA: Ima priličnu dozu intuicije na koju se svakodnevno oslanja. Spolja može delovati hladnokrvno, no iznutra je filantrop. Sposoban je za spasavanja drugih i u najtežim situacijama. Dobar je i kao strateg, a najčešće ima sretnu starost.

RIBE – podznak ŠKORPION: Ovu osobu teško da nešto može izbaciti iz takta. Radi se o retkoj kombinaciji ravnodušnosti i hladnokrvnosti. Sposoban je na suptilan i nenametljiv način postići ono što želi, pa je zbog toga zapravo glavni igrač u igri koja ostaje neotkrivena. Atraktivni je i privlačan na specifičan način.Povratak na → Izračunati podznak u horoskopu