Podznak Škorpija osobine

Osobe čiji je podznak Skorpija u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa prikaz dole ispod.

Generalno Škorpija je tajnovita i rezervisana osoba. Zbog toga često sumnjaju. Skorpija je osoba snažne i pozitivne prirode. Reaguju energično i brzo, prelaze sa reči na dela. Ove osobe su jako druželjubive i imaju puno prijatelja, ali su prilično svojeglave. Osobe sa podznakom škorpija vole da putuju i istražuju. Poseduju avanturistički duh. Vladajuća planeta kod ovog podznaka je Pluton. Škorpije karakteriše oštroumnost, energičnost i izuzetna aktivnost.

podznak skorpija vreme osobine

Podznak škorpija u kombinaciji sa svim drugim znacima horoskopa

OVAN – podznak ŠKORPIJA: Ova kombinacija bi se mogla opisati kao jednostavno – opasni. Ako se treba suočiti sa velikim životnim problemima i odlučno ih rešiti, ove osobe nezamenjive. Ako su vam prijatelji, srećni ste, ako su vam neprijatelji, pazite. Ove osobe ne mogu protiv prirode, često znaju da budu osvetoljubivi. Kada je ljubav u pitanju znaju biti i ljubomorne osobe.

BIK – podznak ŠKORPIJA: Zanimljivi ljudi koji lepo prave balans izmedju strasvenog ali sa mirnim pristupom stvarima. Mogu biti odlični na sceni, ne samo zbog glasa i nastupa, već publika voli ove osobe.

BLIZANCI – podznak ŠKORPIJA: Spolja ostvaljaju utisk osobe od akcije, dok iznutra zapravo često sve ostaje samo na rečima. Može biti nezgodna osoba, nekada i prgava, ali ne opasna. Voli izazove, bilo da ih stvara, bilo da ih prima.

RAK – podznak ŠKORPIJA: Privlačna  sooba koja uživa u popularnosti kod drugih. Omiljena i često zanimljiva osoba kao partner. Ima jasne i daleke vizije i zanimljive ideje o životu i svetu oko sebe. Odlična intuicija. Jača povezanost sa vodom.

LAV – podznak ŠKORPIJA: Snažno se veže za svoje principe od kojih ne odustaje, čak i na sopstvenu štetu. Dobra pozicija u smislu karijere i statusa. Nekada ova osoba može postati previše intenzivna za okolinu,  okolina to može poželeti izbegava.

DEVICA – podznak ŠKORPIJA: Poseduje borbenost koju koristi u praktične svrhe. Može se razviti u odličnog društvenog radnika. Ima osećaj i za mnoge segmente socijalnog i često dobija dobru i zasluženu penziju.

VAGA – podznak ŠKORPIJA: Intuitivna ososba koji gađa u srce problema. Ima odlična zapažanja, ali često može nedostajati snage da stvari izgura do kraja. Može biti dobra kao savetnik. Ukoliko prevaziđe svoju povučenost, postoji mogućnost da se ova osoba razvije u vrsnog psihologa.

ŠKORPIJA – podznak ŠKORPIJA: Ima izuzetno izraženu intuiciju. Ova osoba okrenuta je često sebi i svom unutrašnjem svetu. Zna da ostavi utisak osobe koja smelo povlači poteze Ponekad iznenađuje koliko je tiha, ali kada progovori tek tada može  iznenadi druge svojom dubinom, ozbiljnošću zapravo.

VODOLIJA – podznak ŠKORPIJA: Ima priličnu dozu intuicije na koju se svakodnevno oslanja. Spolja može delovati kao hladnokrvna osoba. Iznutra je to osoba koja istinski želi pomoći drugima. Sposobna je za da druge ljude svojom snagom izvuče iz teških životnih situacija. Dobra je u kreiranju strategija.

RIBE – podznak ŠKORPION: Ovu osobu teško da nešto može izbaciti iz takta. Radi se o retkoj kombinaciji ravnodušnosti i hladnokrvnosti. Sposobn je na suptilan i nenametljiv način postići ono što želi. Zbog toga zapravo glavni igrač u igri koja ostaje neotkrivena. Često se radi o atraktivnoj osobi, privlačnoj na specifičan način.

Znak i podznak sve kombinacije u horoskopu