Podznak Blizanci

Bilo koji znak i podznak Blizanci. Osobe čiji je podznak Blizanci  u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa prikazano dole.

Generalno gledano uz ugla astrologije Blizanci , to su jako neobične i ambiciozne osobe. Vole da istražuju i eksperimentišu. Krasi ih avanturistički duh, vole da postavljaju sebi ciljeve koje teže da postignu. Kada ne završe započeto, postaju jako nervozne. Osobe  Blizanci vole promene, neaktivnost ih čini nervoznim. Ove osobe su vrlo pametne, inventivne sa izrazitim konverzacijskim i literalnim sposobnostima. Njima je vladajuća planeta je Merkur. Krasi ih intelekt, vole da uče i čitaju.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas za reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over youtube pokazni video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.

podznak blizanci vreme osobine

Svi znaci u horoskopu kroz kombinacije podznak Blizanci

OVAN podznak Blizanci: To su vrlo komunikativni Blizanci, a mnogi od njih dosta pričaju. Možda ne uvek, ali kad ih uhvati faza pričanja, nezaustavljivi su. Mogli bi vrlo dobro funkcionisati kao radijski voditelji. Za ljubavne veze su teško uhvatljivi. Partner bi trebalo da bude atraktivan, pametan i nimalo ljubomoran.

BIK podznak Blizanci: Bik koji voli da priča zaista je čudna kombinacija. Istovremeno spora osoba na delima, ali brza na rečima, zna da zbuni okolinu.

BLIZANCI podznak Blizanci: Majstor komunikologije i jezika. Poliglota, plesač, rečitost bez premca. Iako samosvesna osoba, treba da neguje čvrsto uporište, da se stvari ne raspuknu poput mehura od sapunice.

RAK podznak Blizanci: Zna dobro da se izvvuče iz svake situacije. Ova osoba je spretna, a naročito kada treba napraviti novac. Voli da priča, neretko i ono što ne treba. Ne zaboravlja lako nepravdu koju joj učine drugi ljudi.

LAV podznak Blizanci: Genijalac za organizaciju svake komunikacije i lako kontaktira sa drugima. Osoba često dobar menadžer u medijima. Ono što smisli, sposobna je jasno izraziti, a potom sprovesti u delo. Ima odlične veze i vrlo često je okružena mrežom ljudi.

DEVICA podznak Blizanci: Previše toga bi htela ova osoba, a sve u sitno i nedosledno. Često rastresena, a u težim slučajevima ponekad i dvolična. Potpuno intelektualni tip ličnosti, superiorna u tom smislu u odnosu na mnoge druge kombinacija znaka i podznaka. Međutim u nekim sučajeviima emotivno nazaduje  u odnosu na mnoge druge kombinacije.  Treba razvijati saosećanje i raditi na izražavanju emocija kao i  stabilnosti u tom smislu.

VAGA podznak Blizanci: Odlična kombinacija za odnose i komunikacije. Obično je uvek okružena ljudima sa kojima kontaktira vrlo lako, sa dosta šarma i velikim sa uspehom. Svakako stvorena za zanimanja vezana za ljude, društvene odnose, nastupe i fine umetnosti. Može imati uspeha u „lakšim“ sportovima gde se traži okretnost, lakoća i spretnost.

ŠKORPIJA podznak Blizanci: Provokator i na rečima i na delima. Mogla bi biti odlična u poslu novinara, i to malo žešćih tema. Snalažljiva je, a često i vredna, predana osoba. Vodi brigu o zdravlju i ishrani. Ne podnosi dosadu, pa se oko nje uvek nešto događa.

STRELAC podznak Blizanci: Posebna sorta intelektualca koji ima sposobnosti da se vrhunski i sasvim suptilno drugima uvuče pod kožu. Brza, smelao oštroumna ličnost. Nekome opet nedovoljno opipljiva u delima. Vrlo inteligentna osoba , dobra kao saradnik i partner. Mana je što brzo i lako zbriše.

JARAC podznak Blizanci: Odlična kombinacija za posao, medije i umetnost. Istovremeno ozbiljan i otvoren, zna jasno izraziti svoja načela i planove. Elokventna osoba  i koncizna. Odlično sarađuje i rukovodi ljudima. Ponekad zbunjuje dečjim izgledom spolja i zrelošću iznutra.

VODOLIJA podznak Blizanci: Mogao bi se opisati kao nepodnošljiva lakoća postojanja. Izrazito brz, kako u mislima, tako i u delima. Inteligentan, a ima i filozofsku veryiju sebe. Odličan je za istraživača ili naučnika. Koji put mu nedostaje konkretnosti. Najčešće ova osoba ima  mogućnost da duže boravi u inostranstvu.

RIBE podznak Blizanci: Ovo imamo sto ljudi u jednoj osobi. Nikad ne znate s kim imate posla. Komunikativni su i rado će vam ispričati samo jednu od mnogih priča. Teško čete saznati o kojoj se zapravo radi, teško da ćete otkriti. Mogu biti u sukobu sami sa sobom. Mogu postići zavidne uspehe kroz intelektualne poslove jer su ovo zaista inteligetna bića.

Znak i podznak u horoskopu sve kombinacije