Podznak Blizanci

Bilo koji znak i podznak Blizanci. Osobe čiji je podznak Blizanci  u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa prikazano dole.

Generalno gledano uz ugla astrologije Blizanci , to su jako neobične i ambiciozne osobe. Vole da istražuju i eksperimentišu. Krasi ih avanturistički duh, vole da postavljaju sebi ciljeve koje teže da postignu. Kada ne završe započeto, postaju jako nervozne. Osobe  Blizanci vole promene, neaktivnost ih čini nervoznim. Ove osobe su vrlo pametne, inventivne sa izrazitim konverzacijskim i literalnim sposobnostima. Njima je vladajuća planeta je Merkur. Krasi ih intelekt, vole da uče i čitaju.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas za reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over youtube pokazni video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.

podznak blizanci vreme osobine

Svi znaci u horoskopu kroz kombinacije podznak Blizanci

OVAN podznak Blizanci: To su vrlo komunikativni Blizanci, a mnogi od njih dosta pričaju. Možda ne uvek, ali kad ih uhvati faza pričanja, nezaustavljivi su. Mogli bi vrlo dobro funkcionisati kao radijski voditelji. Za ljubavne veze su teško uhvatljivi. Partner bi trebalo da bude atraktivan, pametan i nimalo ljubomoran.

BIK podznak Blizanci: Bik koji voli da priča zaista je čudna kombinacija. Istovremeno spora osoba na delima, ali brza na rečima, zna da zbuni okolinu.

BLIZANCI podznak Blizanci: Majstor komunikologije i jezika. Poliglota, plesač, rečitost bez premca. Iako samosvesna osoba, treba da neguje čvrsto uporište, da se stvari ne raspuknu poput mehura od sapunice.

RAK podznak Blizanci: Zna dobro da se izvuče iz svake situacije. Ova osoba je sposobna, a naročito kada treba stvoriti novac. Voli da priča, neretko i ono što ne treba. Ne zaboravlja lako nepravdu drugih ljudi.

LAV podznak Blizanci: Genijalac za organizaciju svake komunikacije. Lako komunicira sa drugima. Osoba može biti dobar menadžer u medijima. Ono što smisli, sposobna je jasno da izraz. Potom to lako može sprovesti u delo. Ima odlične veze i vrlo često je okružena čitavom mrežom ljudi.

DEVICA podznak Blizanci: Previše toga bi htela, a sve u sitno i nedosledno. Često rastresena, a u težim slučajevima ponekad i dvolična. Potpuno intelektualni tip ličnosti. Superiorna u tom smislu u odnosu na mnoge druge kombinacije znaka i podznaka u horposkopu. Međutim u nekim sučajeviima emotivno nazaduje.  Treba razvijati saosećanje i raditi na izražavanju emocija. Važno je postiči stabilnost u tom smislu.

VAGA podznak Blizanci: Odlična kombinacija za odnose i komunikacije. Obično je uvek okružena ljudima sa kojima kontaktira vrlo lako. Šarmatna u priči i izrazu, sa velikim uspehom. Svakako stvorena za zanimanja vezana za ljude, društvene odnose, nastupe i fine umetnosti. Može biti uspešna u „lakšim“ sportovima gde se traži okretnost, lakoćan koordinacije i spretnost.

ŠKORPIJA podznak Blizanci: Provokator i rečima i delima. Mogla bi biti odlična u poslu novinara, i to malo žešćih tema. Snalažljiva je, a često i vredna. Posvećena osoba. Vodi brigu o zdravlju i ishrani. Ne podnosi dosadu. Voli da se uvek nešto dešava.

STRELAC podznak Blizanci: Poseban tip intelektualne osobe. Ima sposobnosti da se vrlo neprimetno uvuče drugima pod kožu. Brza, smela i oštrog uma. Nekome opet nedovoljno dokazana u delima. Vrlo inteligentna osoba. Dobra kao saradnik i partner. Mana je što brzo i lako zbriše.

JARAC podznak Blizanci: Odlična kombinacija za posao, medije i umetnost. Istovremeno ozbiljma i otvorena. Jasno zna da izrazi svoje stavove i planove. Elokventna osoba i prilićno precizna. Odlično sarađuje i rukovodi ljudima. Ponekad zbunjuje dečjim izgledom spolja i sa druge strabe svojom zrelošću iznutra.

VODOLIJA podznak Blizanci: Mogao bi se opisati kao nepodnošljiva lakoća postojanja. Izrazito brz, kako u mislima, tako i u delima. Inteligentan, a ima i filozofsku veryiju sebe. Odličan je za istraživača ili naučnika. Koji put mu nedostaje konkretnosti. Najčešće ova osoba ima  mogućnost da duže boravi u inostranstvu.

RIBE podznak Blizanci: Ovo imamo više ličnosti u jednoj osobi. Nikad ne znate s kim imate posla. Komunikativna ososba. Ispričaće vam samo jednu od stotinu priča. Mogu biti u sukobu sami sa sobom. Mogu postići zavidne uspehe kroz intelektualne poslove. Ovo su zaista vrlo inteligetna bića.

Znak i podznak u horoskopu sve kombinacije