Podznak Blizanac / Blizanci

Osobe čiji je podznak Blizanac  u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa prikazano dole. Generalno gledano osobine Blizanci , to su jako neobične i ambiciozne osobe. Vole da istražuju i eksperimentišu. Krasi ih avanturistički duh, vole da postavljaju sebi ciljeve koje teže da postignu. Kada ne završe započeto, postaju jako nervozne. Osobe  Blizanci vole promene, neaktivnost ih čini nervoznim. Ove osobe su vrlo pametne, inventivne sa izrazitim konverzacijskim i literalnim sposobnostima. Njima je vladajuća planeta je Merkur. Krasi ih intelekt, vole da uče i čitaju.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas za reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over youtube pokazni video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.

Svi znaci u horoskopu u kombinaciji  podznak Blizanci

OVAN podznak Blizanci: To su vrlo komunikativni Blizanci, a mnogi od njih dosta pričaju. Možda ne uvek, ali kad ih uhvati faza pričanja, nezaustavljivi su. Mogli bi vrlo dobro funkcionisati kao radijski voditelji. Za ljubavne veze su teško uhvatljivi. Partner bi trebalo da bude atraktivan, pametan i nimalo ljubomoran.

BIK podznak Blizanci: Bik koji voli da priča zaista je čudna kombinacija. Istovremeno spor na delima i brz na rečima, zna da zbuni okolinu.

BLIZANCI podznak Blizanci: Majstor komunikologije i jezika. Poliglota, plesač, rečitost bez premca. Iako samosvestan, treba da neguje čvrsto uporište, da se stvari ne rasplinu poput mehura od sapunice.

RAK podznak Blizanci: Zna dobro da se izvvuče iz svake situacije. Spretan, a naročito za novac. Moguća kreativna zanimanja, ali najčešće motivisana novcem. Tračara je po navici. Ne zaboravlja.

LAV podznak Blizanci: Genijalac za organizaciju u komunikacijama i kontaktima. Često menadžer u medijima. Šta smisli, sposoban je jasno izraziti, a onda i sprovesti u delo. Ima odlične veze i vrlo često je okružen mrežom ljudi.

DEVICA podznak Blizanci: Previše toga bi hteo, a sve u sitno i nedosledno. Često rastresen, a u težim slučajevima i dvoličan. Potpuno intelektualni tip i koliko je intelektualno superioran, toliko je emotivno nazadan. Treba razvijati saosećanje i raditi na izražavanju emocija, te stabilnosti uopšte.

VAGA podznak Blizanci: Odlična kombinacija za odnose i komunikacije. Obično je uvek okružen ljudima s kojima kontaktira s lakoćom, šarmom i velikim uspehom. Svakako stvoren za zanimanja vezana za ljude, društvene odnose, nastupe i finije umetnosti. Može imati uspeha i u „lakšim“ sportovima gde se traži okretnost, lakoća i spretnost.

ŠKORPIJA podznak Blizanci: Provokator i na rečima i na delima. Mogao bi biti odličan i kao novinar i to malo žešćih tema. Snalažljiv je, a često i vredan. Vodi brigu o zdravlju i ishrani. Ne podnosi dosadu, pa se oko njega uvek nešto događa.


STRELAC podznak Blizanci: Posebna vrsta intelektualca koji ume drugima na vrlo suptilan način da se uvuče pod kožu. Brz, smeo, oštrouman, vešt, no nekom nedovoljno opipljiv u delima. Vrlo inteligentan kao saradnik i partner. Mana mu je što brzo i lako zbriše.

JARAC podznak Blizanci: Odlična kombinacija za posao, medije i umetnost. Istovremeno ozbiljan i otvoren, zna jasno izraziti svoja načela i planove. Elokventan i koncizan. Odlično sarađuje i rukovodi s ljudima. Koji put zbunjuje dečjim izgledom spolja i zrelošću iznutra.

VODOLIJA podznak Blizanci: Mogao bi se opisati kao nepodnošljiva lakoća postojanja. Izrazito brz, kako u mislima, tako i u delima. Inteligentan, a ima i filozofsku dimenziju. Odličan je za istraživača ili naučnika. Koji put mu nedostaje konkretnosti. Najčešće ima i mogućnost dužih boravaka u inostranstvu.

RIBE podznak Blizanci: Ovo je sto ljudi u jednom, pa nikad ne znate s kim imate posla. Komunikativni su i rado će vam ispričati samo jednu od mnogih priča, no o kojoj se zapravo radi, teško da ćete otkriti. Mogu biti u sukobu sami sa sobom i iako neretko postižu intelektualne uspehe, sami nisu sigurni ko su oni zapravo.

Povratak na Izracunavnje podznak u horoskopu