Podznak Ribe osobine

Osobe sa podznakom Ribe da je pregled u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa, pogedajte dole.


Generalno Ribe su ozbiljne, blage i pune poverenja, jako su tihe i emotivne. Prilično su stidljive i plašljive, te se često povlače u sebe. Ribe su ljubitelji prirode i životinja, vole i umetnost. Ribama kao osobama  odgovaraju zanimanja koja donose promene kao i zanimanja koja zahtevaju izbor detalja i finesa. Vladajuća planeta ovog znaka je Neptun. Karakteriše ih još osećajnost, strast i misterioznost.

Podznak Ribe u kombinaciji sa svim drugim znakovima horoskopa

OVAN – PODZNAK RIBE: Iako je ovo kombinacija suprotnosti, neskladne vode i vatre, ovo su po pravilu divni ljudi. Ako neko zapadne u veke poteškoće, a ima kraj sebe Ovna s podznakom Riba, može da odahne. Oni su ti koji zaista pomažu pa čak i onda kad svi dignu ruke, a što je neverovatnije, ne očekuju za to nikakvu zahvalnost. To su ljudi koji imaju neku posebnu vedrinu u sebi. U ljubavi su emotivni, ali nije nužno da će to pokazati.

BIK – PODZNAK RIBA: Može proći kao umetnik, ako nije previše neugledan i ako drugi elementi u horoskopu ukazuju na isto. Mek, smiren.

RAK – PODZNAK RIBE: Često poseduje umetnički dar,ali misli da će se stvari same složiti, pa zna ostati propuštenih prilika. Flegmatičan, nedostaje mu strasti, no ima intuiciju. Voli decu i vodene sportove.

LAV – PODZNAK RIBE: Iznutra snažan, spolja blag. Obično balansira između autoriteta i služenja, pa ako nađe ravnotežu, razvije se u zanimljivu osobu. Ponekad nepraktičan za svakodnevni život.

DEVICA – PODZNAK RIBE: Spolja nejasan, iznutra analizira do u najsitnije detalje. Zna zbunjivati, no ipak je rado uvažavan od drugih. Ako se ne zapetlja u sopstvenim analizama, može se razviti u odličnog psihologa.

VAGA – PODZNAK RIBE: Ima velik smisao za sve što je umetničko, pa se najčešće u životu i uputi takvim stazama. Slabija strana mu je osetljivost, ranjivost i senzibilnost, pa bi bilo dobro da razvija viši smisao za realnost i uopšte za grublju stranu života. Ako nađe ravnotežu, može biti vrlo zanimljiv umetnik. Ponekad doživi velike promene u životu

ŠKORPIJA – PODZNAK RIBE: Smiren i hladnokrvan, ali dubok i prepoznaje duše drugih. Sposoban za vrlo duboko i daleko sagledavanje stvari, pa često otkriva njihovu suštinu. Ima mogućnost za daleka putovanja (na drugi kontinent) ili čak da tamo i ode i ostane.

STRELAC – PODZNAK RIBE: Radi se o složenoj prirodi koja obično ima neki položaj u društvu. Ipak, nije uvek svima jasan, a sposoban je sagledati stvari iz najrazličtijih uglova i uloga ili pak u gorem slučaju, sve pobrkati i izazvati haos.

JARAC – PODZNAK RIBE: Povučena priroda koju često treba bocnuti da se pokrene. Mana mu je sporost, a vrlina da jasno može sagledati stvari u svoj njihovoj širini, kao i realitetu. Može se razviti u dobrog savetnika, a sklon je pomaganju drugih.

VODOLIJA – PODZNAK RIBE: Ima jako razvijen svet mašte i intuicije, u koji se najčešće povlači, pa drugima može delovati povučeno i nerazumljivo. Sposoban je sagledati najdublje istine i otkriti najveće tajne, no to ne pokazuje uvek. Može se razviti u vrlo zanimljivog umjetnika, samaritanca ili istraživača u nekom laboratoriji.

RIBE – PODZNAK RIBE: Vrlo popustiljiv, sve bi prepustio drugima, a sam bi se sakrio, ravnodušan je na sve, a koji put zaista može delovati i bedasto. No vrlo brzo, otkrivamo da se zapravo radi o dalekoj mudrosti mirnog čoveka, koji tek nakon našeg dužeg razmatranja, postaje jasan i impresionira nas. Ovo su veliki muzičari ili glumci u biti umetnici svoje vrste.

Povratak na Izracunavnje podznak u horoskopu