Podznak Ribe

Bilo koji znak i podznak Riba. Osobe sa podznakom Ribe dat je pregled u kombinaciji sa svim znakovima horoskopa, pogledajte dole.

podznak ribe u horoskopu

Generalno Ribe su ozbiljne, blage i pune poverenja, jako su tihe i emotivne. Prilično su stidljive i plašljive, te se često povlače u sebe. Ribe su ljubitelji prirode i životinja, vole i umetnost. Ribama kao osobama  odgovaraju zanimanja koja donose promene kao i zanimanja koja zahtevaju izbor detalja i finesa. Vladajuća planeta ovog znaka je Neptun. Karakteriše ih još osećajnost, strast i misterioznost.

Podznak Riba prikaz kombinacija svih znakova horoskopa

Ovan podznak Ribe

Iako je ovo kombinacija suprotnosti, neskladne vode i vatre, ovo su po pravilu divni ljudi. Ako neko zapadne u veke poteškoće, a ima kraj sebe Ovna s podznakom Riba, može da odahne. Oni su ti koji zaista pomažu pa čak i onda kad svi dignu ruke, a što je neverovatnije, ne očekuju za to nikakvu zahvalnost. To su ljudi koji imaju neku posebnu vedrinu u sebi. U ljubavi su emotivni, ali nije nužno da će to pokazati.

Bik podznak Ribe

: Osoba sa ovom kombinacijom znaka i podznaka, može proći kao umetnik, ako nije previše neugledan i ako drugi elementi u horoskopu ukazuju na isto. Mekog srca, smirena osoba.

Rak podznak Ribe

Često poseduje umetnički dar, ali ova osoba misli da će se stvari same složiti. Može propuštati vredne prilike. Flegma osobe, nedostaje joj strasti, ali ima vrlo razvijenu intuiciju. Voli decu i vodene sportove.

Lav podznak Ribe

Iznutra snažan, spolja blag. Obično balansira između autoriteta i služenja, pa ako nađe ravnotežu, razvije se u zanimljivu osobu. Ponekad nepraktičan za svakodnevni život.

Devica podznak Ribe

Spolja nejasan tip osobe, iznutra analizira i najsitnije detalje. Zna zbunjivati, ali ipak je često uvažavana od strane drugih. Ako se ne zapetlja u sopstvenim analizama, može se razviti u odličnog psihologa.

Vaga podznak Ribe

Ima velikog smisla za sve što je umetničko, pa se najčešće u životu i uputi takvim stazama. Slabija strana je osetljivost, ranjivost i senzibilnost, pa bi bilo dobro da razvija više konatakta za realnim svetom i uopšte za jednu malo agresivniju stranu života. Ako nađe ravnotežu, može biti vrlo zanimljiva kao umetnik. Ponekad doživi velike promene u životu

Škorpija podznak Ribe

Smirena i hladnokrvna osoba, ali ima dubinu i lako prepoznaje prepoznaje senzibiliter duša kod drugih. Sposobna za vrlo duboko i daleko sagledavanje stvari, pa često otkriva njihovu suštinu. Ima mogućnosti za daleka putovanja (na drugi kontinent) ili čak da tamo odputuje i dugo ostane.

Strelac podznak Ribe

Radi se o složenoj prirodi koja obično ima neki položaj u društvu. Ipak, nije uvek svima jasan, a sposoban je sagledati stvari iz najrazličtijih uglova i uloga ili pak u gorem slučaju, sve pobrkati i izazvati haos.

Jarac podznak Ribe

Povučena priroda koju često treba bocnuti da se pokrene. Mana mu je sporost, a vrlina da jasno može sagledati stvari u svoj njihovoj širini, kao i realitetu. Može se razviti u dobrog savetnika, a sklon je pomaganju drugih.

Vodolija podznak Ribe

Ima jako razvijen svet mašte i intuicije, u koji se najčešće povlači, pa drugima može delovati povučeno često nedokučivo i nerazumljivo. Sposobna je sagledati najdublje istine i otkriti najveće tajne, ali to ne pokazuje uvek. Može se razviti u vrlo zanimljivog umjetnik ili istraživača u nekakvoj laboratoriji.

Riba podznak Ribe

Vrlo popustiljiv tip osobe, sve bi prepustila drugima, a sama bi se sakrila, ravnodušna skoro je na sve, a koji put zaista može delovati i bedasto. No vrlo brzo, otkrivamo da se zapravo radi o dalekoj mudrosti mirne osobe, Tek nakon našeg dužeg razmatranja, postaje nam jasna ova specifična osoba i impresionira nas bez premca. Ovo su veliki muzičari ili glumci u biti umetnici svoje vrste.

Pogledaj osobine svih podznaka u horoskopu: