Podznak Ovan

Bilo koji znak i podznak ovan. Osobe čiji je podznak Ovan u kombinaciji sa svakim znakom u horoskopu ukratko prikazano dole.

Generalno gledano Ovan slovi za vođu. Imaju izrazitu sposobnost da kontrolišu sebe i druge, bilo u poslovnom životu bilo u svakodnevnim situacijama. Ove osobe imaju izražen jak karakter i često su tvrdoglave. Osobe sa ovim podznakom jako su istrajne i izdržljive i  nemaju manjka ambicioznosti. Ovan  ima vladajuću planetu Mars. Ove osobe karakteriše hrabrost i energičnost, te često reaguju žustro i impulsivno.

Video klip koji otrkiva – profesionalni glas za radio tv reklame i online youtube video vodi vas kroz snimljeni  voice over youtube pokazni video – saznajte više o tome šta je zapravo podznak i kako se tretira u odnosu na znak u horoskopu.

podznak ovan, vreme, osobine

Svi znakovi u horoskopu sa kombinacijom podznak Ovan

OVAN podznak Ovan: Ova kombinacija je vrlo dobra za posao. Osim vrlo jakog preduzetničkog duha postoji isto toliko jaka želja za uspehom. Opasnost se krije u tome što dvostruki ovnovi žele sve i žele to odmah. To znači da su spremni da se služe kojekakvim sredstvima da uspeju. U ljubavi se partnerima takvih Ovnova čini da su skloniji poslu nego njima.

BIK podznak Ovan: Unutrašnja stabilnost može biti narušena ponašanjem koje stalno tera na akciju. Uspe li održati ravnotežu, može postići konkretne rezultate sopstvenim radom.

BLIZANCI podznak Ovan: Izuzetno preduzimljiv i spretan,ali previše žuri. Sposoban da uveri druge u svoje zamisli, no nedostaje mu istrajnost. Natprosečno inteligentan, ali previše priča. Mnogo kratkih putovanja, a često ima i više braće ili sestara.

RAK podznak Ovan: Izraziti emotivac koji ceo život balansira između otvorenih pokazivanja i skrivanja osećanja. Ravnotežu najčešće nalazi kroz umetničko delovanje.

LAV podznak Ovan: Izrazito otvorena osoba, spremna na sve moguće preduzetničke poduhvate. Odličan menadžer u zabavljačkim delatnostima ili u sportu. Deca su mu jako važna u životu.

DEVICA podznak Ovan: Izraziti radoholičar koji je spreman sav život provesti u nekoj službi. Često je bavljenje nekom uslužnom delatnošću, vrlo je uredan i vodi brigu o svom zdravlju i ishrani i više nego bi trebalo

VAGA podznak Ovan: Pravi emotivac koji je sposoban zauzeti se za druge. Spolja otvoren i bučan, iznutra fin i uglađen, a potpuno okrenut prema drugima, koji su smisao i svrha njegovog postojanja. Uprkos svemu, dobro je prihvaćen i rado pozivan od drugih, a prisutnost, pa i posao u javnom životu, njemu je naglašenija strana.

ŠKORPIJA podznak Ovan: Vrlo dinamičan tip, odvažan, ponekad do ludosti. Ima ljubav za opasnosti i spremno srlja u njih. Može biti dosta tvrdoglav, pa i ljubomoran. Obično prođe neke veće promene u životu ili mu je životopis buran.

STRELAC podznak Ovan: Izraziti idealista sportskog stila življenja. Gotovo je sigurno da će bar pola života provesti na putovanjima. Ne poznaje niti priznaje ništa što je nisko ili pokvareno. Ponekad može da ispadne naivan, a ima detinje čistu dušu.

JARAC podznak Ovan: Često zauzima važan položaj s kojeg može uticati na druge. Ima veoma naglašen autoritet, a ponekad upada u iskušenje da postane tiranin. Sposoban za rukovođenje i za pokretanje većih projekata. Gotovo uvek na vodećim pozicijama. Zna biti i nepopravljivo tvrdoglav.

VODOLIJA podznak Ovan: Temperamentan je i lako može planuti. Izrazito naklonjen svojim prijateljima. Ima vrlo jasne vizije i poduzetan je za njihovo ostvarivanje. Kod njega sve ide brzo i donosi odluke u trenutku, a mrzi sve što je sporo i dosadno. Obično zasluži dobru penziju.

RIBE podznak Ovan: Ovo je vrlo neobična osoba. U stalnom je konfliktu između otvorenosti i skrivanja, pa joj je i ponašanje takvo. Koji put zna gnjaviti druge svojim vizijama i nerealnim strahovima. Može se razviti u zanimljivog umjetnika koji je sam sebi manager.

Znak i podznak u horoskopu sve kombinacije pogledaj: