Koji je najbolji hosting za word press sajtove?

Želite svoj sajt, trebate brzinu, stabilan rad sajta  i sigurnost?

Za brzi pristup posetilaca vašem sajtu nije važna samo njihova brzina interneta, već i odziv vašeg sajta, hosting provajder tj. server gde je sajt smešten. Hostinga za sajtove ima zasta mnogo zato analizirajte pre kupovine šta j najbolje rešenje za VAS. Web hosting  je izuzetno važan korak. Treba da znate kako vaš sajt uopšte ne mora biti hostovan na serverima u Srbiji. To znači da hosting provajder ne mora UVEK biti iz Srbije. Znate ono, devojka može biti sa sela, ali auto mora da BUDE iz Nemačke 🙂 Razmislite koliko to ima smisla.


Brzina web sajta na internetu

Ukoliko želite da vaš sajt bude smešten na serveru koji nudi odličnu bezbednost i mnogo besplatnih alata, automatsko instaliranje wordpresa, stabilan je u radu, a da pritom brzina internet sajta bude na zavidnom nivou i da jeftino platite web hosting, evo tople preporuke na osnovu ličnog iskustva kao korisnika hostinga.

Dakle već od 2015 god koristili smo Siteground , a po našem skromnom mišljenju pravo mesto hostinga za svaki sajt. Isto tako uverili smo se,  do sada najbolji hosting za wordpress sajtove koji smo imali. Mnogi kažu najbolji word press hosting na svetu ali ne preterujmo. Možda nije najbolji ali je stvarno jako dobar, Cpanel  lak za koriščenje i pouzdan za male i srednje sajtove, blogove, preduzeća i kompanije u začetku. Šta se nama sviđa? Dosta nudi,  a cena hostinga nije za nas velika, dobili smo čak i besplatan domen sve ove godine.

  • Obuhvata, praktično sve što je potrebno za upravljanje blogom ili sajtom,
  • Ima vrhunsku zaštitu i stalno prate nove tehnologije koje brzo ugrađuju, posvećeni su makismalno
  • Od marta 2019 imamo automatski beckup svakog dana, a podrška je zaista top topoova.
  • U 2018 godini Siteground ima ocenu zadovoljstva korisnika preko 98% neverovatno zvuči, ali tako je!
  • Hostuje preko 2 miliona sajtova na svojim serverima.