Dnevni Bioritam kalkulator za današnji dan

bioritam-kalkulator-na-danasnji-dan-izracun-bioritmaBioritam na danasnji dan, izracunavanje uz besplatni bioritam kalkulator. Svaki izračun koji se odnosi na dnevni bioritam počinje sa vašim datumom rođenja. Kako se organizam i svest čoveka menja u ciklusima tako se može izračunati bioritam za danas, generalno bioritem za mesec dana ili praktično za bilo koji određeni dan i godinu.

 

Kako izračunati bioritam?

Jednostavno podesite dole određeni datum rođenja i pritisnite OK na bioritamskom kalkulatoru. Odmah će prikazati proračun i sinusoidu tj. danasnji bioritam za taj datum rodjenja.

SAVET: Ako trenutno koristite mobilni telefon – držite ekran u poziciji vodoravno! Takodje ako dugme OK ne reaguje iz prvog puta pritisnite 2 do 3 puta isto dugme!


Biorhythm
Biorhythm

Ukoliko ne razumete sinusoide za dnevni bioritam, to nije problem jer će u donjem levom uglu biti ispisano u procentima ono što je važno za bioritamsko tumačenje. Praktično jedno ispod drugog i različitim bojama: Physical % → Fizički Bioritam, Emotional %→ Emocionalni bioritem, Intelligence % → intelektualni bioritam, Intuition % → intuitivni bioritam za današnji dan.

Fizički bioritam čiji ciklus traje 23 dana, fizička sposobnost, snaga, kondicija organizma.

Emotivni bioritam ciklus traje 28 dana, raspoloženje, osecanja, emotivno zdravlje, kreativnost.

Intelektualni bioritam ciklus 33 dana, koncentracija, analitičnost, mentalna sposobnost donošenja odluka, stabilnost nervnog sistema.

Bioritam možeš pratiti svakoga dana na ovoj stranici poptuno besplatno !

Svaki ciklus bioritma je podeljen u 2 faze koje treba uvek posmarati više kao aktivnu i pasivnu fazu, nego kao pozitivnu i negativnu bioritamsku fazu. Bioritam nije horoskop – neće objasniti ili predvideti događaje. Zapravo izracunati bioritem oslikava trenutno stanje emocija, fizičko i intelektualno stanje za svaki dan. Svoj bioritam možeš pratiti svakodnevo na ovoj stranici a takodje možeš izračunati svoj bioritamski broj.