Izračunavanje podznaka kalkulator

racunanje podznaka kalkulatorMnogi astrolozi smatraju da nam izračunavanje podznaka može pomoći da potpunije spoznamo prirodu ličnosti, ambicije, sklonosti, narav, temperament i lične želje. Ukoliko prethodno nije završeno vaše precizno izračunavanje podznaka, tada nije moguće izraditi natalni horoskop, nedeljni ili lični dnevni horoskop

 

Kako da izracunam podznak u horoskopu ?

Podznak tačnije ( ascedent ) određuje položaje 12 kuća horoskopa. Tako izračunavanje podznaka predstavlja zapravo najkomplikovaniji deo prilikom izrade naše natalne karte. U trenutku kada ste rođeni važan je onaj znak koji se uzdizao na  istočnom horizontu. To je ustvari vaš podznak. Izracunavanje poznaka je važno, jer upravo podznak zaokružuje vaše osobine zajedno sa znakom u horoskopu. Kako izracunati šta sam u podznaku ili koji sam podznak? Ovde je kalkulator podznaka.

SAVET: Ako ste sada na mobilnom telefonu – držite ekran u poziciji vodoravno!


Kako se koristi kalkulator: Za precizno određivanje vašeg podznaka u horoskopu potrebno je da u odgovarajuća polja kalkulatora unesete pre svega datum svog rođenja, zatim ispod unesite tacno vreme rođenja i na kraju unesite grad u kome ste rođeni. Posle toga pritisnete Next i izracunavanje podznaka je gotovo. Videćete zatim najvažnije o vašem podznaku, a uslediće i osobine koje vas sada bliže određuju.

Verujemo da je ovo jedan od najpouzdanijih kalkulatora za izračunavanje podznaka na internetu, dugo smo anailizirali i testirali kalulator ali opet savetujemo da pristupate sa određenom dozom rezerve, baš kao i svemu u životu.

*** Kada završite izračunavanje podznaka možda Vam je potreban prevod ili opšte tumačenje podznaka ? Koristite tabelu ispod. Kliknite na odgovarajuću sličicu i  uslediće još neke informacije o vašem podznaku na našem jeziku.

Libra-Vaga

Libra-Vaga

Virgo-Devica

Virgo-Devica

Pisces-Ribe

Pisces-Ribe

Cancer-Rak

Cancer-Rak

Leo-Lav

Leo-Lav

Aries-Ovan

Aries-Ovan

Scorpio-Škorpija

Scorpio-Škorpija

Capricorn-Jarac

Capricorn-Jarac

Taurus-Bik

Taurus-Bik

Gemini-Blizanci

Gemini-Blizanci

Aquairus-Vodolija

Aquairus-Vodolija

Sagittarius-Strelac

Sagittarius-Strelac