Izračunavanje podznaka kalkulator

racunanje podznaka kalkulatorMnogi astrolozi smatraju da nam izracunavanje podznaka može pomoći da potpunije spoznamo našu prirodu ličnosti, ambicije, sklonosti, narav, temperament, naše želje. Ukoliko prethodno nije završeno vaše precizno izračunavanje podznaka, tada nije moguće izraditi natalni horoskop.

 

Kako da izracunam podznak u horoskopu ?

Ustvari podznak ( ascedent ) određuje položaje 12 kuća horoskopa. Tako izračunavanje podznaka predstavlja zapravo najkomplikovaniji deo prilikom izrade vaše natalne karte. U trenutku kada ste rođeni važan je onaj znak koji se uzdizao na  istočnom horizontu. To je ustvari vaš podznak. Izracunavanje poznaka je važno, jer upravo podznak zaokružuje vaše osobine zajedno sa znakom u horoskopu. Kako izracunati šta sam u podznaku ili koji sam podznak?

Evo kako izračunati podznak: Verujemo da je ovo jedan od najpouzdanijih kalkulatora za izračunavanje podznaka na internetu, dugo smo anailizirali i testirali calculator ali opet savetujemo da pristupate sa određenom dozom rezerve, baš kao i svemu u životu.

Ovako počinjemo: Za precizno odredjivanje vašeg podznaka u horoskopu potrebno je da u odgovarajuća polja kalkulatora unesete pre svega datum svog rođenja, zatim ispod unesite tacno vreme rođenja i na kraju unesite grad u kome ste rođeni. Posle toga pritisnete Next i izracunavanje podznaka je gotovo. Videćete zatim najvažnije o vašem podznaku, a uslediće i osobine koje vas sada bliže određuju.

Kada završite izračunavanje podznaka možda Vam je potreban prevod ili opšte tumačenje podznaka ? Koristite tabelu ispod. Kliknite na odgovarajuću sličicu i  uslediće još neke informacije o vašem podznaku na našem jeziku.

Aries-Ovan

Taurus-Bik

Gemini-Blizanci

Leo-Lav

Virgo-Devica

Cancer-Rak

Aquairus - Vodolija

Libra-Vaga

Capricorn-Jarac

Scorpio-Škorpija

Sagittarius-Strelac

Pisces-Ribe